Lütfen bekleyin..



İŞKUR'dan önemli dolandırıcı uyarısı

14 Nisan 2016, 17:19 - Okunma: 3710

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, kimi dolandırıcıların kendilerini İŞKUR elemanı olarak tanıtıp evlere geldiğini belirterek uyarılarda bulundu.

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, son zamanlarda bazı dolandırıcıların kendilerini İŞKUR elemanı olarak tanıtıp evlere geldiğini belirterek uyarılarda bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “Son günlerde İŞKUR İl Müdürlüğümüze başvuran bazı vatandaşlarımız; İŞKUR elemanı olarak kendini tanıtan kişilerin evlerine kadar geldiğini ve kimlik bilgilerini aldıklarını belirtmişlerdir. İŞKUR İl Müdürlüğü olarak vatandaşların evine gidip kimlik bilgisi toplama diye bir faaliyetimiz yoktur. Evlere gelen elemanlar, İŞKUR elemanları değildir. Vatandaşlarımızın bu kişilerle muhatap olduklarında emniyet güçlerine ihbarda bulunmaları, İŞKUR’u da bilgilendirmeleri gerektiğini önemle kamuoyuna duyurulur.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=