Lütfen bekleyin..



Eğitim yatırımları değerlendirme toplantısı

17 Ağustos 2016, 13:58 - Okunma: 3447

Batman’da Vali Deniz başkanlığında, yapımı devam eden ve proje aşamasında olan eğitim yatırımları için değerlendirme toplantısı yapıldı.

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında, kentte yapımı devam eden ve proje aşamasında olan eğitim yatırımları için değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Valiliğin konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Deniz ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilieri ve ilgili kurumların uzman personelleri katıldı.

2016 yılı “devlet yatırım programı” kapsamında kentte yapılacak eğitim yatırımlarıyla ilgili sunumla başlayan toplantıda, 506 derslik, bin 500 kişilik pansiyon, 3 spor salonu ve 10 atölye projeleri ile tadilatı devam eden yatırımların durumu görüşüldü.

Yatırımların takibi ve denetimlerin önemine değinen Deniz, eğitimle ilgili yürütülen projelerde herhangi bir aksamanın yaşanmaması için ilgili kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları gerektiğini belirterek yetkililere, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla anaokulu olmayan yerleşim birimlerinin tespit edilmesi talimatı verdi. (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=