Lütfen bekleyin..



Batman Valisi petrol kulesinde incelemelerde bulundu

26 Haziran 2015, 12:09 - Okunma: 2043

Batman Valisi Azmi Çelik, petrol kulesinde incelemelerde bulunarak sondaj kulesinde petrol işçileriyle iftar açtı.

Batman Valisi Azmi Çelik, Türkiye Petrolleri(TP) Batı Raman 439 Not 80/B-2 Kulesi’nde TP çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ev sahipliğini (TP ) Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın'ın yaptığı iftar yemeğinde Batman Valisi Azmi Çelik çalışanlarla sohbet etti. Akın, iftar öncesi kulede incelemede bulunan Vali Çelik'e çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“TP Batman Bölge Müdürlüğü Batman için bir değer”

İftar öncesi petrol kulesinde incelemelerde bulunan Vali Çelik, gazetecilere açıklamada bulundu. TPAO Bölge Müdürlüğümüzün Batı Raman’da devam eden sondajı dolaysıyla Bölge Müdürümüz Gökhan Akın güzel bir jesti ile buradaki arkadaşlarımızla birlikte iftar yapmak üzere geldik. Biraz önce de sondaj kulemizi gezdik hakikaten çok teknik bir çalışma, TP Batman Bölge Müdürlüğü Batman için bir değer. Batman’da iş kültürünün oluşması adına çok ciddi bir katkısı olan bir kurum. Yaklaşık 2 bine yakın çalışanıyla Batman için yıllık 5,5 milyon varile varan üretimi ama bölge müdürlüğü olarak 8,5 milyon varile varan üretimiyle hakikaten ülkemiz için çok büyük bir öneme sahip olan bir ciddi kurumlarımızdan.” dedi.

Vali Çelik’e TP Batman Bölge Müdürü Gökhan Aydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci de eşlik etti.

İşçi Cengiz Duman, “24 senedir burada çalışıyorum. TP'da jeolojide çalışıyorum Valimiz geldi bölge müdürlerimiz üst düzey yetkililerimiz bizzat Batı Raman’daki kulede yerinde bizi ziyaret etiler, iftarımızı beraber açtık. Kulenin durumunu öğrendiler ondan sonra çalışma şartlarımıza baktılar ve bundan sonra da gelmelerini bekliyoruz. Gözlem olarak bizi yerinde görmeleri bizi mutlu ediyor. İftarımız iyi geçti. Her zaman büyüklerimizin bizi ziyaret etmelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=