Lütfen bekleyin..



Batman’a yeni bir İHL kazandırıldı

27 Haziran 2015, 11:55 - Okunma: 2607

Batman’ın Gültepe Mahallesinde yapımı tamamlanan İmam Hatip Lisesi yeni eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini alacak.

Gültepe Mahallesi Esentepe okullar kompleksi içinde yer alan ve yapımı bu yıl tamamlanarak eğitim veren okullar kervanına katılan 42 derslikli Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni ve modern binası ve 300 kişilik öğrenci yurdu ile öğrencilerini bekliyor.

Okul mimarisi ve yapıldığı yer itibarı ile ilin en görkemli okullarından birisi olma özelliğinin yanı sıra şehir merkezinde bulunması Batman merkez ve ilçelerde ikamet eden öğrenciler için önemli bir boşluğu dolduracak.

“Modern bir okulumuz daha eğitim veren okular kervanına katıldı” diyen Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2015-2016 Eğitim–Öğretim sezonunda eğitim kervanına katılan okullarımızdan biri oldu. Okulda Arapça ve İngilizce dilli eğitiminin yanı sıra, müfredat derslerine ilave olarak, Kur-an’ı Kerim, tefsir, hadis, fıkıh ve kelam eğitimi de verilecek. Bu yıl eğitim verecek okullarımız kervanına yeni katılan Güzel Sanatlar Lisesi ve Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin Batman’a ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. (İLKHA)

Etiketler : ihl
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=