Lütfen bekleyin..



Yasin Börü Davası Aralık'a ertelendi!

07 Kasım 2016, 15:42 - Okunma: 2597

6-7 Ekim olaylarında Diyarbakır'da, PKK’lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılandığı davanın 9’ıncı duruşması 5 Aralık’a ertelendi.

Diyarbakır'da, 6-7 Ekim olaylarında PKK’lılar tarafından katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılandığı davanın 9'ıncı duruşması ertelendi.

Diyarbakır'da 6-7 Ekim Kobani bahaneli saldırılarda PKK'liler tarafından Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş ve Hasan Gökgöz'ün canavarca hisle katledilmelerine ilişkin 19'u tutuklu 41 sanığın yargılandığı davanın 9’inci duruşması 5 Araralık'a ertelendi.

19'u tutuklu 41 sanığın yargılandığı davada, mahkeme heyeti tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek bir sonraki duruşmayı 5 Aralık 2016’ya erteledi.

Saat 10.00’da başlayan duruşmaya mağdur aileler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve hukukçular gözlemci olarak katıldı. HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Yavuz ve Erdal Elibüyük'ün de katıldığı davaya ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı, Diyarbakır Eski Milletvekili Mine Lök Beyaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Erkan ve Kadın Kolları Genel Başkanı Şeyma Güvenci de iştirak etti.

Müşteki ve sanık avukatlarının ifadelerinin ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek bir sonraki duruşmayı 5 Aralık 2016’ya erteledi. (İLKHA)

yasin-boru-davasi-010.jpg

yasin-boru-davasi-011.jpg

yasin-boru-davasi-012.jpg

yasin-boru-davasi-013.jpg

yasin-boru-davasi-014.jpg

hasan-bozdas.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=