Lütfen bekleyin..



Şüpheli araç polisleri alarma geçirdi!

22 Kasım 2016, 09:16 - Okunma: 1961

Batman Akyürek Mahallesi'ndeki Türkiye Petrolleri (TPAO) işletme tesisleri girişine yakın bir yerde park halinde bulunan bir otomobil, bomba yüklü olma ihtimaline karşı polis ekiplerini alarma geçirdi.

Batman'da Türkiye Petrolleri (TPAO) işletme tesislerine yakın bir yerde park halinde bulunan bir otomobil bomba yüklü olma ihtimaline karşı polis ekiplerini harekete geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Akyürek Mahallesi İstasyon Caddesinde  plakası öğrenilemeyen bir otomobil,  TPAO tesisleri girişi yakınına park etti. Yol kenarına park edilen otomobil, bomba yüklü olması endişesiyle polisleri harekete geçirdi.

Kısa sürede aracın bulunduğu alana intikal eden polisler, çevrede güvenlik önlemleri alarak, İstasyon Caddesinde trafik akışını durdurdu.  

Otomobilin içerisinde arama yapan polisler, herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlamadı. Aracın bomba yüklü olmadığının anlaşılması üzerine derin nefes alınırken, kapanan yol tekrar trafiğe açıldı. (İLKHA)

supheli-arac.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=