Lütfen bekleyin..



Batman'da PKK baskınları!

27 Kasım 2016, 12:00 - Okunma: 1946

Batman'da PKK'ya yönelik baskınlarda hakkında gözaltı kararı çıkarılan 10 kişiden 7'si adreslerine yapılan baskınlarla yakalandı.

Batman'da PKK'ya yönelik baskınlarda hakkında gözaltı kararı çıkarılan 10 kişiden 7'si adreslerine yapılan baskınlarla yakalanırken, 3 kişinin aranmasına devam ediliyor.

Konuyla ilgili olarak Batman Valiliği'nde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından, öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi maksadıyla, bölge halkımızın da desteğiyle bölücü terör örgütü ile mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir.
Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma doğrultusunda; şehir merkezinde terör eylemlerine katıldığı, eylemleri organize ettikleri gerekçesiyle Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından 26 Kasım 2016 günü Batman merkez ve Kozluk ilçe merkezinde (10) şahsın yakalanması amacıyla; (10) ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyon neticesinde, (7) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, (3) şahsın yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.
 
Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda; çok sayıda dijital malzeme ele geçirilmiş olup, bu malzemelere incelenmek üzere el konulmuştur. "

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=