Lütfen bekleyin..



Özkan: “Katiller Allah'ın adaletinden asla kaçamayacaklar!”

12 Aralık 2016, 01:16 - Okunma: 2027

AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, İstanbul’daki bombalı terör saldırısını lanetleyerek, zalimler ve katiller güruhunun Allah'ın adaletinden asla kaçamayacaklarını söyledi.

İstanbul’daki bombalı terör saldırısına tepki gösteren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, “10 Aralık akşamı İstanbul Beşiktaş Vadofone Arena Stadı yakınında meydana gelen patlamayı yapanları esefle kınıyor ve lanetliyoruz. Patlama sonucu hayatını kaybedenlere Allah’ tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 

İnsana, hayata ve huzura kasteden zalimler ve katiller güruhunun Allah'ın adaletinden kaçamayacaklarını belirten Özkan, “İnsana, hayata ve huzura kasteden zalimler ve katiller güruhu çok iyi bilmelidirler ki Allah'ın adaletinden asla kaçamayacaklardır. Allah, zalimlerden bu hain saldırının hesabını er ya da geç mutlaka soracaktır. Bu hunharca katliamı gerçekleştirenleri ahirette can yakıcı bir azap beklemektedir. Allah, masum canların intikamını mutlaka alacaktır. Allah mazlumlarla beraberdir.” ifadelerini kullandı.

 

Özkan açıklamasının devamında, zalimlerin bu dünyada da ahirette de hüsrana uğrayacaklarına değinerek şöyle devam etti: “Zalimler bu dünyada da ahirette de hüsrana uğrayacaklardır. Bu olayının küresel güçler, dış güçler ve karanlık güç merkezlerinin desteği ile piyonların eliyle gerçekleştiğine inanıyoruz. Dış güçlerin temel hedefi Ortadoğu'yu parçalayıp ve Türkiye’yi karıştırarak büyük İsrail'in kurulmasını sağlamaktır.”


Bu zor süreçte, Müslümanların her türlü olumsuzluğa karşı sabır ve metanet içinde olması gerektiğini ifade eden Özkan, “Ümmetin kurtuluşuna vesile olacak İslam Birliği'nin kurulması için mücadele etmeli ve oynanan oyunları karşı uyanık olmalıyız. Türkiye'de her kesimin bu tür insanlık dışı katliamlara karşı tek yürek ve tek ses olmaya çağırıyoruz. Siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının duyarlı mensuplarının ve ideolojik olarak farklı olan herkesi ve insani duyarlılığı olan herkesi bu katliamı lanetlemeye çağırıyoruz.” şeklinde çağrıda bulundu. 

Kaynak: Hür24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=