Lütfen bekleyin..



Batman EMITT Fuarı’nda

26 Ocak 2017, 21:39 - Okunma: 4198

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan EMITT 2017 Turizm Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yüzlerce yerel ve uluslararası kurum ve kuruluşa kapılarını açtı.

29 Ocak 2017 tarihine kadar sürecek olan fuara katılan Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman’ın turizmle de ön plana çıkmasını istediğini belirterek; “Batman’a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız. Batman huzurlu ve güvenli bir kent. Zor süreçlerde dimdik ayakta kalmayı başardı. Batmanlılar güzel şeylerle anılmak istiyor. Batman hak ettiği yatırımları bulmaya devam edecek. Çünkü her şeyin en güzelini hak ediyor. Batman, turizm pastasından hak ettiği payı alacak. ” diye konuştu.

BATMAN STANDI HAREKETLİYDİ

Fuarın ilk gününde ziyaretçi akınına uğrayan Batman standını ziyaret eden konuklarla yakından ilgilenerek tanıtım materyallerini hediye eden Vali Ahmet Deniz, “Batman standındaki birlik ve beraberlik, diğer illeri de geride bıraktı. Batman, EMITT fuarında iyi bir sınav veriyor. Standımızın sürekli dolu olması bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.(batmanbasin.com)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=