Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD: 300 Kişi İstihdam Edeceğiz

14 Mart 2017, 20:43 - Okunma: 3121

İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz’i ziyaret eden TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, istihdam seferberliğiyle kapsamında TÜMSİAD Batman şubesi olarak 300 kişiyi istihdam edeceklerini belirtti.

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici ve beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Biçici, Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz ay başlattığı İstihdam seferberliğiyle alakalı TÜMSİAD olarak üyelerimizle yaptığımız istişare sonucunda 300 kişiyi bu kapsamda istihdam edeceklerini belirtti. Biçici 16 Nisan’daki referandumla birlikte ekonomideki belirsizliğin ortadan kalkacağını belirterek gayemiz insanlarımıza daha faydalı hizmetlerde bulunmak olduğunu ifade etti.

İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz ’de İstihdam konusunun kendileri için her zaman birinci öncelik olduğunu, son açıklanan desteklerinden iş adamlarımızın yararlanmalarını istediklerini dile getirerek, istihdam seferberliğiyle halkımıza daha fazla iş sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=