Lütfen bekleyin..



İŞKUR'DAN BELEDİYEYE 310 PERSONEL

31 Mart 2017, 20:09 - Okunma: 3155

Batman Belediye Başkanlığı ile İŞKUR Batman İl Müdürlüğü arasında yapılan protokolle 310 personel alımı gerçekleştirildi.

Batman Belediye Başkanlığı ile İŞKUR Batman İl Müdürlüğü arasında yapılan protokolle 6 aylığına çalıştırılmak üzere 310 personel alımı gerçekleştirildi. 115’i kadın, 195’i erkek olan 310 personel belediyenin değişik birimlerinde görevlendirilecek.

6 aylık süre ile çalıştırılacak olan 310 personelin işe başlatılmaları için Belediye Konferans Salonuna Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şirin Yavuz, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Gümüş, BASKİ Müdürü Ercan Gün, Park ve Bahçe Müdürü Mesut Kılıç’ın da hazır bulunduğu toplantı gerçekleştirildi.

İşe alınan personele çalışma koşulları hakkında bilgi veren Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şirin Yavuz, Belediye çalışmaları ve çalışma konularında bilgi paylaşımında bulundu.

İşbaşı yapacak olan yeni personelin, Belediyenin Temizlik, Su ve Kanalizasyon, Park ve Bahçe ve Mezarlık Müdürlüklerinde çalıştırılacağı belirtilirken, personellerin iş akitleri 1 Nisan 2017 ile 30 Eylül 2017 dönemini kapsıyor. (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=