Lütfen bekleyin..



ASKON Batman’dan ‘EVET’ çalışması

12 Nisan 2017, 20:10 - Okunma: 5313

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu ve yönetimi referandum için sahada Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatıyor.

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu ve beraberindeki heyet Referandum çalışmaları kapsamında köy, köy, mahalle, mahalle gezerek 16 Nisan'da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini vatandaşlara anlatıyor.

askon-batman.jpg

Uzun zamandır sahada olan Nasıroğlu " Tüm birimlerimizle ayaktayız ve çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın sevgisiyle karşılanıyoruz. Onlara 16 Nisan'daki referandumun faydalarının ne olduğunu anlatıyoruz. Ekonomi konusunda, iki başlı sistemin kaldırılması konusunda ve diğer konularda bütün detayları vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz." dedi.

askon-batman-001.jpg

İcraatlar yapmak, yatırımlar yapmak, sorun çözmek, demokrasimizi ve ekonomimizi daha ileri taşımak için Parlamento'nun işlevinin artacağını, kuvvetler ayrılığının güçleneceği, 2023 hedeflerinin desteklendiği, istikrarı sağlayacak, halkın gündemini yasamaya taşıyan ve kalkınmanın önünün açıldığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine 16 Nisan Halk Oylamasında milletimiz “EVET” demelidir diyen Nasıroğlu, “Tabi bunun için herkesin el birliği ile çalışması gerekiyor, Biz inanıyoruz ki dinine, örfüne ve âdetine bağlı olan milletimiz “EVET” diyecek ve 16 Nisan, İslam Âlemine liderlik eden Türkiye Cumhuriyeti’nin şaha kalkış tarihi olacak. Demokrasimizin üstündeki vesayet gölgesi, millet iradesiyle sona erecek.” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=