Lütfen bekleyin..



'İnsanlık dışı saldırılar hiçbir öğretmenimizi yıldırmayacaktır'

10 Haziran 2017, 21:33 - Okunma: 1744

Batman Erdemli Eğitimciler Cemiyeti, Kozluk ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden öğretmenle ilgili açıklama yapan Batman Erdemli Eğitimciler Cemiyeti, bu tür insanlık dışı saldırıların hiçbir öğretmeni yıldırmayacağını belirtti.

Batman Erdemli Eğitimciler Cemiyeti, Kozluk ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Saldırının Şenay Aybüke Yalçın şahsında tüm öğretmenlere yapıldığı belirtilen açıklamada, “Dün Batman’ın Kozluk ilçesinde meydana gelen menfur saldırıda, daha bir yıllık müzik öğretmeni olan Şenay Aybüke Yalçın Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Karne günü gerçekleşen bu saldırı, sadece bu öğretmenimize yapılmamış, bilakis bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yapılmış bir eylem olarak değerlendiriyoruz. Bütün bir eğitim camiasına yapılmış kabul ettiğimiz bu saldırıyı lanetliyoruz.” denildi.

Saldırıların eğitimi baltalamak ve çocukların eğitimsiz kalması için yapılan saldırılar olduğu vurgulanan açıklamada, “Bu ve buna benzer saldırılar, bugüne kadar öğretmenlerimizi yıldırmamış,  görevlerini her zor şartta yapmaya devam etmişlerdir. Bundan sonra da büyük bir azim ve kararlılıkla görevlerini yapmaya devam edeceklerdir. Aslında bu tür saldırılar eğitimi baltalamak ve çocuklarımızın eğitimsiz kalması için özenle seçilmiş eylemlerdir. Bu tür insanlık dışı saldırılar hiçbir öğretmenimizi yıldırmayacaktır. Batman Erdemli Eğitimciler Cemiyeti olarak, bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Mazlumane bir şekilde katledilen öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve bütün eğitim camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA) 

2 ABD askeri öldürüldü

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=