Lütfen bekleyin..



400 Konut projesi onaydan geçti

22 Temmuz 2015, 16:43 - Okunma: 3357

Batman’da emekliler için yapılacak olan yeni 400 konut için 41 dönüm arsa projesi onaydan geçti.

Batman Emekliler Derneği tarafından Batman'da inşaatı süren bin 472 konuta ek yapılacak 400 konut için 41 dönüm arsa projesi Başbakan Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin imzasıyla onayından geçti.

Konuyla ilgili Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen yaptığı açıklamada, yeni yapılacak konutlarla ilgili haklarında asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirterek, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve Batman Spor Lisesinin arkasında emekliler için yapılan 472 konuta ek yapılacak 400 konutun arsa projesinin onaydan geçtiğini söyledi.
Ekmen, kongre öncesi böylesi asılsız iddiaların ortaya atılmasının kendilerini üzdüğünü ifade ederek, şöyle dedi: “Daha öncede derneğimiz hakkında yapılan emekli konutlarıyla ilgili çok acımasız dedikodular yapıldı. Ama Allah’ın izniyle yaptığımız girişimler sayesinde emekliler için bin 472 konut yaptırdık. Yine yaptırmaya devam ediyoruz. Bu tür dedikodular, bizleri karalamaya ve üyelerimizin derneği terk etmesini sağlamaya yöneliktir. Bu tür yalanlar bizleri çok üzüyor. Bunlar sadece birer iftiradır. Yeni yapılacak 400 konut için Başbakan Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin imzasıyla onay aldık. Üyelerimiz sağdan soldan anlatılanlara bakmasınlar, bire bir bizimle görüşsünler.” (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Etiketler : emekiler, konut
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=