Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, 15 Temmuz fotoğraf sergilerinin açılışını yaptı

14 Temmuz 2017, 22:50 - Okunma: 2824

Batman Valisi Ahmet Deniz, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi” konulu fotoğraf sergilerinin açılışını yaptı.

Batman Valisi Ahmet Deniz, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi” konulu fotoğraf sergilerini gezdi.
 
Valiliğimizin tarafından organize edilen ve Batman Belediyesinin desteği ile Anadolu Ajansı’nın, Batman park AVM, sergi alanında düzenlenen fotoğraf sergisi ile Valiliğimiz tarafından Valilik Bahçesi önünde düzenlenen “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi”  konulu fotoğraf sergilerinin açılışını yaptı.
 
Sergilerin açılışına, Vali Deniz’in yanı sıra Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcıları, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Sergileri ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, ülkemizin, geçen yıl 15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütünün(FETÖ/PDY) hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldığını belirterek, bu darbe girişimi, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, vatanperver güvenlik güçlerimizin kahramanca direnişi ve milletimizin asil duruşu sayesinde amacına ulaşmadan bertaraf edildiğini ifade etti. 
 
Vali Deniz, “Bu ihanete karşı canları pahasına baş koyan kahraman şehit ve gazilerimizi unutmamak ve unutturmamak adına ilimiz ve ülkemizin çeşitli yerlerinden alınmış fotoğraf karelerinin sergilendiği sergiyi açtık. Herkesin bu sergiyi gezip görmesini ve geleceğe bakarken bu hain darbe girişimi ve kahraman şehit ve gazilerimizi unumamalarını istiyoruz” diye konuştu.
 
 Vali Deniz, daha sonra 15 Temmuz için açılan hatıra defterine, duygu ve düşüncelerini yazdıktan sonra sergi yerinden ayırıldı.
 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=