Lütfen bekleyin..



“Batman’da Siyer Sınavına 18 bin başvuru yapıldı”

15 Şubat 2018, 16:46 - Okunma: 2292

Peygamber Sevdalıları Platformu Medya Tanıtım Birimi,pazar günü Türkiye geneli düzenlenecek olan Siyer Sınavına Batman'dan yaklaşık 18 bin kişinin başvuru yaptığını açıkladı.

18 Şubat Pazar günü saat 11.00´da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye geneli 7´ncisi düzenlenecek olan umre ödüllü siyer sınavına Batman'dan yaklaşık olarak 18 bin kişinin başvuru yaptığı belirtildi.

Umre ödülünün yanı sıra 2 bin kişinin de çeşitli hediyeler ile ödüllendirileceği siyer sınavına Türkiye geneli ise yaklaşık olarak 300 bin kişinin katılması bekleniyor.

18 Şubat Pazar günü saat 11.00´da gerçekleştirilecek olan siyer sınavı, dört kategoride ve yazılı test usulü ile yapılacak.  

Sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım Medya Başkanı Feyzi Aydın, Siyer Sınavı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu yıl 7´ncisini düzenleyeceğiz"
Sınava katılacak olanların, vaktinden en az yarım saat önce sınava girecekleri okullarında önünde hazır bulunmaları tavsiyesinde bulunan Aydın, "Bu sınavdaki amacımız, toplumun her kesimini Hazreti Peygamberimizin mesajları ile buluşturarak, Peygamber Efendimizin örnek hayatının öğrenilmesini sağlamak,  öğrenilenleri kendi hayatımızda tatbikini sağlayarak, Allah´ın rızasını kazanmaktır. Toplumda okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde; okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine vesile olmak ümidiyle bu sınavı gerçekleştiriyoruz." dedi.

"Batman'da 18 bin başvuru yapıldı"
Batman'da sınava katılacakların sınav merkezleri hakkında da bilgilendirmede bulunan Aydın, Batman'da 45 okulda Siyer Sınavının yapılacağını aktardı.

Aydın, "Batman´da yaptığımız çalışmalar neticesinde 18 bine yakın başvuru aldık. Sınava başvuruda bulunan katılımcıları, kendilerine en yakın sınav merkezlerinde sınava girecek şekilde düzenleme yaptık. Katılımcıların, başvuru esnasında verdikleri telefon numaralarına sınav yerleri mesaj şeklinde bildirilirmiştir. Sistemden kaynaklı veya başvuru esnasında oluşan hatalı kayıtlardan dolayı mesaj ile bilgilendirilmeyen katılımcılar, verilen sınav merkezlerinden kendilerine en yakın merkeze giderek sınava katılabilirler. Sınava katılacak kardeşlerimize, yanlarında nüfus cüzdanı, kalem ve silgi getirmelerini ve sınavda kurallara uymaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz." diye konuştu.(M. Fatih Akgül-İLKHA)

'Kapıköy Sınır Kapısı mayısta açılacak'


'Kapıköy Sınır Kapısı mayısta açılacak'

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=