Lütfen bekleyin..



Batman'da 105 kilo uyuşturucu ele geçirildi

15 Şubat 2018, 17:30 - Okunma: 1724

Batman'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda şüpheli bir araçta yapılan aramada yaklaşık 153 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonların iilkinde şüpheli bir araçta yapılan aramada  yaklaşık 153 kilo esrar maddesi ele geçirildi. İki şüphelide gözaltına alındı.

İkinci operasyonda ise 15 paket uyuşturucu maddeyi çukura gizlemek isteyn 2 kişi gözaltına alındı.

esrar-batman.jpg

Batman Emniyetinden operasyonlarla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan uyuşturucu madde ticareti yaparak geçimini sağlayan zehir tacirlerine yönelik olarak planlı ve projeli çalışmalar yapılmaktadır.

  • Bu kapsamda ilimiz giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde durumundan şüphelenilen 72 xx xxx plaka sayılı araç Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce durdurulmaya çalışılmış ancak araç yapılan ihtarlara rağmen durmayarak kaçmaya başlamıştır. Ekiplerimizin takibi ve kovalamaca neticesi durdurulan araçta V.Ç. ve B.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Durdurulan araçta yapılan aramada toplam ağırlığı 105 Kilo 350 Gram gelen Uyuşturucu Madde ele geçirilmiştir.
  • ilimiz Huzur Mahallesinde durumundan şüphelenilen F.A. isimli şahsın yapılan üst araması ile ve yakın çevresinde uyuşturucu madde gizleyebileceği değerlendirilmiş yapılan araştırmalarda çim alana çukur kazmak suretiyle zulalanan (15) paket uyuşturucu esrar maddesi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 110 Türk Lirası para ele geçirilmiştir. Ayrıca F.A. isimli şahıstan uyuşturucu madde temin etmeye çalışan ancak görevlilerimizi görerek vazgeçen Ü.D. isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gerçekleştirilen bahse konu operasyonda toplam ağırlığı 143,05 Gram gelen Uyuşturucu Madde ele geçirilmiştir.  "esrar-batman-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=