Lütfen bekleyin..



Belediyeden, Pazaryeri Mahallesine Taziye Evi

16 Şubat 2018, 18:32 - Okunma: 1886

Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, mahalle sakinlerinin taziye evi yapılması konusundaki taleplerini yerinde incelemesi sonrası müdürlere talimat verdi.

Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, mahalle sakinlerinin taziye evi yapılması konusundaki taleplerini yerinde inceleyip değerlendirmek üzere Pazaryeri Mahallesine gitti.

Pazaryeri Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yaptığı yüz yüze görüşmelerde Başkan Vekili Aksoy’a Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, Belediye teknik birim müdürleri de eşlik etti.

Mahalle sakinleri ve muhtar tarafından karşılanan Başkan Vekili Aksoy, buradaki görüşmelerin ardından Batman Belediyesi tarafından yapımı devam eden İlçe Otogarı, Galericiler Sitesini de gezdi.

 

Pazaryeri Mahalle sakinlerinin talebini yerinde inceleyen Aksoy, vatandaşların taleplerinin değerlendirilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Programda Aksoy, Zaman zaman esnaf ve vatandaşlarla da ayaküstü sohbet edip sorunlarını dinledi. 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=