Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Gençlik uyuşturucu tehlikesine dikkat çekti

07 Mart 2018, 14:19 - Okunma: 1512

HÜDA-PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı, son zamanlarda artan uyuşturucu tehlikesine dikkat çekerek gençliğe sahip çıkılması çağrısı yaptı.

HÜDA-PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir adına yapılan açıklamada, “Çoğunluğu genç olmak üzere uyuşturucu kullanımına bağlı ölümlerin ciddi oranda artması ve yüksek riskli kullanıcı sayısının yükselmiş olması ve giderek artıyor olması bizleri endişelendirmektedir.” denildi.

İmir, eğer bizler gençlerimizi uyuşturucuya mahkûm edersek görmezden gelirsek önüne geçemezsek çok büyük yıkımlar ve felaketler ile karşı karşıya olacağımıza dikkat çekerek, “Eğer bizler bu gençlerimizi uyuşturucuya mahkûm edersek görmezden gelirsek önüne geçemezsek çok büyük yıkımlar ve felaketler bizi bekler ve hatta geleceğimiz yok olur. Çünkü çocuklar ve gençler sadece bu ülkenin değil bütün insanlığın geleceğidir. Bunlar yok olursa ve bizler bu gençlere sahip çıkmazsak geleceğimiz tehlike altındadır diyebiliriz.” dedi.

İmir açıklamasının devamında, “Biz HÜDA-PAR olarak elimizden geleni yapacağız ama bu konuda en büyük iş hükümet yetkilileri ve emniyete düşmektedir. Yetkililer bu işin takibini çok iyi yapmalı ve sokakta ufacık çocukların eline kadar düşen bu illetin kimler tarafından temin edildiği tespit edilmeli ve bu işin büyük uyuşturucu baronlarına ve çetelerine darbeler vurularak belleri kırılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

muhammed-enes-imir-002.jpg

Bu maddelerin satıcılığını yapan ve ulaştırılmasın da aracılık eden insan müsveddelerinin gençler ve çocukların maneviyatsızlıklarından yararlanarak onlara bulundukları vaatler ile kendilerine bağladıklarını belirten İmir şöyle dedi: “Gençlerin hayatlarında karşılaştıkları sorunların sattıkları maddeler ile hal olunacağını inandıran satıcılar onları kendilerine bağlayıp bataklığa sürükleyip birer suç makinesine dönüştürmektedirler. Bizler Hür Gençlik olarak, uyuşturucu illeti ile peşi sıra gelen alkol bağımlılığına, zina, ve diğer illetlerin toplumun geleceği konumunda ki çocuk ve gençlerin manevi program ve destekler ile hal olunacağına inanmaktayız. Her zaman gençlere uzatılacak bir elimiz olduğu ve İslami bir maneviyat ile güçlendirilmiş bir gençliğin topluma faydalı bireyler haline geleceği kanaatindeyiz. Allah (c.c) bu yolda yar ve yardımcımız olsun.”

HÜDA-PAR olarak gençlerin geleceklerinin yok olmasını istemediklerine işaret eden İmir, “Gençlerle beraber yeni bir adil ve huzurlu bir dünya düzeni kurmak istiyoruz. İşte bu yüzden gençler bizim için çok önemli bu yüzden de ısrarla uyuşturucuya ve madde bağımlılığına HAYIR diyoruz.” dedi.

İmir açıklamasının sonunda şu ifadelere yer verdi: “Son olarak şunu da belirtmek istiyoruz. Bu illetten kurtulmak isteyen veya bataklığa saplanmış çırpınarak çıkmak isteyen kardeşlerimize el uzatıyoruz ve her türlü maddi ve manevi desteğe hazır olduğumuzu söylüyoruz. Batman'ın her mahallesinde, her sokağına ulaşarak, halkımızla ve gençlerimiz ile birlikte kardeşlerimizi tehdit eden, onların bedenlerini ve hayatlarını zehirleyenlere büyük bir kararlılıkla karşı çıkacağız ve bu bataklığı kurutmak için mücadele edeceğiz.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=