Lütfen bekleyin..



TOKİ sakinleri: "Emekli TOKİ'ye seçim sandığı kurulsun"

07 Mayıs 2018, 15:14 - Okunma: 2454

Batman merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Emekli TOKİ'de 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler için kurulması gereken sandıkların Kuyubaşı TOKİ'de kurulacağına dair karar, tepki çekti.

Batman Emekli TOKİ'de ikamet edenler, kendi bölgelerine seçim sandığı kurulmasını istiyor.

Emekli TOKİ sakinleri, kendi bölgelerine seçim sandığı kurulmayacağını öğrenince Batman İl Seçim Kurulu Başkanlığına dilekçe yazdılar. Ayrıca vatandaşlar, topladıkları imzaları da Başkanlığa teslim ettiler.

Emekli TOKİ sakinlerinden Ruhullah Söğüt, olası bir mağduriyetin yaşanmaması için bu soruna çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Söğüt, "Emekli TOKİ'de bulunan bin 600 hanedeki seçmenlerin, 24 Haziran 2018'de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde oy kullanacakları sandıklar Kuyubaşı TOKİ'ye alınmış. Emekli TOKİ'de bulunan seçmenler arasında yaşlı, sakat, engelli, hasta ve yatalak vatandaşlarımız bulunmakta, aynı zamanda seçmenlerin çoğunun araçları bulunmamaktadır. Emekli TOKİ'de bulunan seçmenler olarak oy kullanacağımız seçmen sandıklarının Kuyubaşı TOKİ'ye alınmasından dolayı mağdur edilmiş bulunmaktayız. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde sandıklarımızın Emekli TOKİ'de kurulmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz. Yetkililerin gereğini yapmasını istiyoruz." dedi. (İLKHA)

Tüm vapur seferleri iptal edildi


Tüm vapur seferleri iptal edildi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=