Lütfen bekleyin..



Yusufî mahkûmlar babalarının taziyesine katıldı

27 Kasım 2018, 13:43 - Okunma: 1896

Geçtiğimiz gün evlat hasretiyle vefat eden Şeyhmus Özer'in taziyesine İslami hassasiyetlerinden dolayı yıllardır cezaevinde bulunan oğlu Mehmet Garip Özer ile damadı Mehmet Ali Çelik katıldı.

28 Şubat ve FETÖ yargısı tarafından delilsiz ve uydurma suçlamalarla hapse mahkûm edilen ve 16 yıldır cezaevinde bulunan Yusufî Mehmet Garip Özer, evlat hasretiyle vefat eden babası Şeyhmus Özer'in taziyesine katıldı. Taziyeye ayrıca kumpaslarla mahkum edilip 20 yıldır cezaevinde bulunan Şeyhmus Özer'in damadı Mehmet Ali Çelik de katıldı.

Yusufi mahkûmlar Mehmet Garip Özer'in babası ve aynı zamanda Mehmet Ali Çelik'in de kayınbabası olan Şeyhmus Özer, geçen pazartesi günü İkiztepe (Gırbereşk) köy mezarlığına defnedilmişti.

Yusufi mahkûmlar Mehmet Garip Özer ve Mehmet Ali Çelik, geniş güvenlik önlemleri altında bugün saat 11.00 sıralarında Batman merkez Kültür Mahallesinde bulunan BATSO Taziye Evi'nde bulunan babalarının taziyesine getirildi.

Yusufi mahkûmlar, taziye evinde yakın akrabaları, dava arkadaşları ve sevenleri tarafından karşılanırken, akşam saatlerinde tekrar cezaevine götürülecekleri öğrenildi.

FETÖ yargısı mağduru Yusufi Mehmet Garip Özer, ölüm döşeğindeki babasını vefatından önceki gün hastanede elinde kelepçe ve Kur'an ile ziyaret etmişti.

Şeyhmus Özer, İslami hizmette bulunan çocuklarından dolayı 28 Şubat ve FETÖ döneminde ağır işkencelere maruz kalmıştı. Özer, 15 yıldan bu yana ise diyaliz hastasıydı. Hasta olduğu için yıllardır Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan oğlunu ziyaret edemeyen Özer, bir hafta boyunca yoğun bakımda bulunduğu Batman Bölge Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Kadına karşı şiddetle mücadele konferansı verildi

Kadına karşı şiddetle mücadele konferansı verildi

Kadına karşı şiddetle mücadele konferansı verildi

Kadına karşı şiddetle mücadele konferansı verildi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=