Lütfen bekleyin..



Batman'da KAPAN - 4 MAVA Operasyonu başlatıldı

16 Ocak 2020, 10:27 - Okunma: 2894

İçişleri Bakanlığı, Kapan Operasyonları devamında Batman'da KAPAN-4 Mava Operasyonu başlatıldığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı açıklamasında, Kapan Operasyonları devamında, 795 personel, 52 operasyonel tim ile, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat operasyonu arazide sevk ve idare ettiği, KAPAN-4 Mava Operasyonu başlatıldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat yönettiği operasyona, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 795 personel katılıyor.
 
Yurt içinde terörle mücadeleye yönelik olarak Bakanlığımızca geçtiğimiz hafta  başlatılan Kapan Operasyonlar , zorlu hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor.
 
Mardin’de KAPAN-1 BAGOK ile başlayan operasyonlar, Hatay‘da KAPAN-2 AMANOSLAR, Hakkari’de KAPAN-3 KAVAKLI operasyonları ile devam ediyor.
 
Kapan operasyonları kapsamında Bakanlığımızca Batman’da Mava Barınma Alanında bulunduğu değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla; Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı ve Batman İl Jandarma Komutanının bizzat operasyonu arazide sevk ve idare ettiği, KAPAN-4 Mava Operasyonu başlatıldı.
 
Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 795 personel, 52 operasyonel tim görev alıyor."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=