Lütfen bekleyin..



Batman’da alışveriş merkezinde korkutan yangın

26 Haziran 2020, 08:25 - Okunma: 1444

Batman merkezde 2 katlı bir alışveriş merkezinde çıkan yangın korkuya neden oldu. İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangında, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

geldi.

foto-galeri.jpg

Yangın, sabahın erken saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Soraçan Alışveriş Merkezi'nde yaşandı. 2 katlı alışveriş merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polisler, bina etrafında geniş güvenlik önlemleri alarak caddeyi çift taraflı trafiğe kapatırken, Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA'lar, Batman Belediyesi ve TÜPRAŞ itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etmeye başladı.

Büyüyen alevler, alışveriş merkezinin tümüne sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Yangın nedeniyle siyah dumanların etrafı kapladığı görülürken, sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekledi.

Uzun uğraşlar sonucu itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken soğutma işlemleri ise sürüyor. Yangın nedeniyle binada büyük çapta maddi hasar oluştu.

Öte yandan Batman Valisi Hulusi Şahin ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, yangının bulunduğu alana gelerek çalışmaları takip etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=