Lütfen bekleyin..



Batman'da 'Evde İzlem Ekipleri' oluşturuldu

27 Temmuz 2020, 17:08 - Okunma: 1713

Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 50 yaş üstü yeni tip Coronavirus (Covid-19) hastalarına evde izlem ekipleri oluşturuldu.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Evde tedavi gören 50 yaş üstü Covid-19 hastaları için evde izlem ekipleri oluşturuldu. Ekip diş hekimleri ve yardımcı sağlık personellerinden oluşmaktadır. Evde izlenen bu hastalar 50 yaş üstü olup, ek hastalığı veya komorbit (birden fazla hastalığı) durumu olan pozitif vakaların bilgileri halk sağlığı yönetim sistemi üzerinden listelendikten sonra belirlenen adreslere üç günde bir gidilerek kişilerin ateş, nabız ve satürasyonları ölçülmektedir. Genel sağlık durumları belirlenmektedir. Yapılan değerlendirme sonucunda hastaneye sevki gerekenler 112 aracılığı ile sevk edilmektedir. 8 ekiple verilen hizmette 16 personel görev almaktadır.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=