Lütfen bekleyin..



Vali Hulusi Şahin’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

30 Temmuz 2020, 13:43 - Okunma: 2824

Batman Valisi Hulusi Şahin Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Batman Valisi Hulusi Şahin Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Şahin, bayram mesajınd aşu ifadelere yer verdi:

"Kurban Bayramı, biz Müslümanlar için bir ibadet olduğu kadar bütün insanlığı huzur ve esenlik iklimine çağıran evrensel bir mesaj, bu mesajın özü de sevgi ve paylaşımdır. 
Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşıp, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyip yaşamalıyız.
 
Bayramlar, özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir yere sahiptir. Bir ailede bayramın layıkıyla yaşanıyor olması o ailedeki çocuğun nereye ait olduğunu, hangi milletin ferdi olduğunu anlamasını sağlar.  Çocuklar, coşkuyla kutlanan bu bayramlarla bir geleneğin parçası olduklarını fark ederler. 
COVID-19 pandemisinin dünyayı kasıp kavurduğu bu günlerde bayramın ülke genelinde huzur ve mutlulukla kutlanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, başta büyüklerimiz olmak üzere hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için sarılıp kucaklaşmadan uzaktan bayramlaşmalı, hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımızı unutmamalıyız. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Bayramın birlik beraberliğimiz ve kardeşliğimize vesile olması ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle bütün hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, esenlikler diliyorum."
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=