Lütfen bekleyin..



Vekil Özdemir'den teşekkür mesajı

08 Kasım 2021, 05:35 - Okunma: 589

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman'da gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.

Vekil Özdemir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı açılış törenine  katılım gösteren Batmanlılara  ve partililere teşekkür etti.

Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çok değerli Batmanlı Hemşehrilerim;

Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve Milletvekillerimizin katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz Toplu açılış programına gösterilen ilgi başta sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere programa katılan herkesi memnun etmiştir.

Ak Partinin iktidara gelmesinden bugüne sn. Cumhurbaşkanımızın Batman’a olan ilgi ve muhabbeti ilimize 20 yılda yapılan yatırım ve eserlerle kendini göstermiştir. Bu eserlere yenilerinin eklendiği toplu açılış programında Batman halkının sn. Cumhurbaşkanımızı bağrına basarcasına alanı hınca hınç doldurması, bu muhabbetin karşılıklı olduğunu teyit etmiştir.

Büyük bir katılım ve coşkuyla açılış programına katılan ve Batman’ımızı Türkiye’nin gündemine taşıyan çok değerli, kadirşinas Batmanlı hemşehrilerimin bu ilgisi her türlü takdir ve teşekkürün üzerindedir. Şehrimizde böyle güzel bir günün yaşanmasına vesile olan başta BATMANLI HEMŞEHRİLERİM olmak üzere açılış programında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Batman halkından aldığımız güçle halkımıza daha çok hizmet etmeye devam edeceğiz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=