Lütfen bekleyin..



81 gün sonra gelen mutluluk!

19 Mayıs 2016, 18:01 - Okunma: 4215

Medical Park Batman Hastanesi’nde sezaryen olarak doğumları gerçekleştirilen üçüz bebekler 81 gün sonra taburcu edildi.

Medical Park Batman Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi’nde gözlerini hayata açan üçüzler (Sena, Hüseyin, Belinay), hayati risklerinin yüksek olması nedeni ile yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 800 ile 885 gr olarak doğan üçüz bebeklerin tedavilerinin düzenli olarak yapan Medical Park Batman Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım hekimleri, bebeklerin normal sağlıklarına ulaşmasını sağladılar.

İlk iki bebeği 66. gününde taburcu eden ekip, üçüzlerden 3.sünün de sağlık durumunun iyi olduğu belirlenerek 81. günün sonunda ailesine kavuşturdular.

Ekip olarak dönüşümlü bir şekilde üçüzleri takip ettiklerini ifade eden doktorlar; (Uz. Dr. Cenap Erkan Karakurt, Uz. Dr. Muhammet Akıl, Uz. Dr. Ahmet Özcan, Uz. Dr. Mem Mehmet Alp, Uz. Dr. Gökmen Alpaslan Taşkın) “Sonucun son derece mutluluk verici olması bizi çok sevindirmiştir, üçüzlerimizin üçünün de sağlıklı bir şekilde ailelerine kavuşması verdiğimiz tüm çabanın tam karşılığı olmuştur. İkisi 66 gün biri 81 gün tedavi gördükten sonra taburcu oldu, ekip olarak üçüne de hayatları boyunca sağlık ve mutluluklar diliyoruz” dediler.

Bebeklerine kavuşan aile mutlu

Hayati risk ve düşük kilogramla dünyaya gelen üçüzlerine 81 gün sonra kavuşan aile son derece mutlu.

Bebeklerine kavuşmanın mutluluğu ile söyleyecek söz bulamadıklarını belirten aile, "Medical Park Hastanesi ekibi ve doktorlarına çok teşekkür ediyoruz. Büyük çaba ve emekle bebeklerimizin sağlıklarına kavuşmasını sağladılar. Mutluluğumuzun karşılığı olabilecek bir söz bulamıyoruz. Özellikle Yeni Doğan Yoğun Bakım ekibine, doktorlarımıza ve Medical Park Batman Hastanesi’nin tüm çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıy..
İluh Devlet Hastanesine Atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Doruk Can S..
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=