Lütfen bekleyin..



ASKON üyelerinden yatırıma devam!

04 Aralık 2016, 20:34 - Okunma: 3257

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin her ay gerçekleştirdiği geleneksel kahvaltılı buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda bu haftanın konusu ise her türlü sıkıntıya rağmen Batman'a yatırımların sürmesi oldu.

Toplantıda yer alan ASKON Batman Şubesi üyeleri Batman’ın sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözümlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

ASKON Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu ve ASKON üyelerinin hepsinin katıldığı toplantıda Batman'ın yatırım profili analiz edildi.  Toplantıda OSB ile ilgili son durum, Exımbank,Kredi Garanti Fonu, bankaların kredi sıkıntıları, uçak seferleri ve yatırımcıların yaşadığı bürokratik ve genel sorunlar, döviz artışı, son günlerde belirginlik gösteren mali çalkantılar, bölgede devam eden olaylar ve son güncel konular ele alındı. Toplantı sonunda ise terör olayları, döviz artışı ve olumsuz durumlara rağmen Batmana yatırımların sürmesi kararı ele alındı.

ASKON’un verimli geçen toplantısı ardından ASKON Batman Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu, yaptığı açıklamada “Aylık geleneksel kahvaltılı toplantımızdan çıkan ortak görüş her şeye rağmen yatırıma ve istihdama devam kararı oldu. ‘Durmak yok, yatırıma devam’ şiarıyla memleketimize kolektif bilinç ile yatırımlarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

askon-batman-subesi.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=