Lütfen bekleyin..



İzmir Turizm Fuarı’nda Batman standına büyük ilgi

08 Aralık 2016, 19:41 - Okunma: 3766

8- 11 Aralık 2016 tarihleri arasında bu yıl onuncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Batman standına yoğun ilgi gösterildi.

8- 11 Aralık 2016 tarihleri arasında bu yıl onuncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na Batman damgasını vuran Batman standına yoğun ilgi olduğu belirtildi. 

Batman standına yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, kentin yöresel tadımlık ürünlerini tadarken, aynı zamanda tarihini, turizm ve kültürünü oluşturan tanıtım broşürlerine ilgi gösterdiler. 
 

Batman standına büyük övgü

8- 11 Aralık 2016 tarihleri arasında bu yıl onuncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na Batman'ı temsilen Batman Valiliği, Batman Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Turizm dernekleri, faaliyet gösteren otel ve seyahat acenteleri katıldı. Batman Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, Batman Belediyesini temsilen Ali Öztürk, Yunus Çelik, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Başkan Yardımcısı Sedat Güneş, Yönetim Kurulu üyesi Abdullah DemirR, Fahrettin Ekmen, M. Salih Tarhan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Beşir Altunç, Türkiye Petrollerinden Nurullah Uçar, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız ve yönetimi, Dicle Kalkınma Ajansı Batman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Hasan Burak YAVAŞ konuklarla yakından ilgilendi. 
 

Standa gelenler boş dönmedi

Gelişen turizm potansiyeliyle, doğal ve kültürel farklılığıyla yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler için de cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen ve son yıllarda ilginin giderek arttığı Batman'ın bu yıl daha geniş bir katılımla temsil ettiği fuarda Batman kültürü, tarihi, doğası, otantik mimarisi ve misafirperverliğinin paylaşılacağı kapsamlı bir tanıtım faaliyeti yürütülecek. Doğa ve kültür turizminin birçok çeşidine imkân sağlayan, farklı alternatif turizm türlerinin yılın her mevsimi gerçekleştirilebildiği Batman'ın ulusal ve uluslararası turizmdeki payının artırılabilmesi için tanıtım faaliyetleri büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda ziyaretçilere tanıtım materyalleri dağıtıldı. Yöresel ürünler ikram edilerek, halk oyunları gösterileri düzenlenerek, yerli ve yabancı tur operatörleri ve seyahat acenteleri ile görüşmeler yapıldı. Fuarda Batman’ın en etkili biçimde tanıtımının yapılması sağlanıyor.

izmir-fuarinda-batman-standi.jpg

izmir-fuarinda-batman-standi-001.jpg

izmir-fuarinda-batman-standi-002.jpg

izmir-fuarinda-batman-standi-003.jpg

 

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=