Lütfen bekleyin..



AK Parti'den HÜDA PAR'a ziyaret

26 Ocak 2017, 21:16 - Okunma: 4557

AK Parti Batman İl Başkan Vekili Abdulbaki Polat ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı görevine getirilen Davut Şahin'i ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

AK Parti Batman İl Teşkilatı heyeti, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı görevine getirilen Davut Şahin'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

ak-parti-huda-par.jpg

Gündemdeki son gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, parti olarak zararlarına dahi olsa, halkın ve ülkenin maslahatı neyi gerektiriyorsa bu durumu dikkate alarak siyaset yaptıklarını söyledi.

Ülkenin içinden geçtiği sıkıntılı durumdan çıkışın ve ülkenin selametinin, manevi dinamiklere sarılmakla mümkün olacağını dile getiren Şahin, İslam coğrafyasında yaşanan ihtilaflara dikkat çekti.

ak-parti-huda-par-002.jpg

Şahin, "Gerek bölgemiz de gerekse de İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulmasının yegâne yolu yabancıları kendi aramızdaki sorunlara karıştırmadan ve halkımızın da maslahatını önceleyerek hareket etmemizden geçmektedir." dedi.

ak-parti-huda-par-001.jpg

"İslami kimliklerinden dolayı içeri giren kardeşlerimiz var"

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Polat, HÜDA PAR'ın güzel çalışmalarla halka ve bölgeye iyi hizmetler sunacağına inandıklarını söyledi.

Geleceğin Müslümanların olacağına inandıklarını ifade eden Polat, "Bugün İslami kimliklerinden dolayı içeri giren kardeşlerimiz var. Bu kardeşlerimize yönelik somut olarak bir adım atılmaması bizim açımızdan da bir yara olarak duruyor. Bu konuda parti içinde ve parti dışında birçok kesim haklı olarak bir serzenişte bulundu. Hatalarımızın olmaması mümkün değil. Parti olarak, insan olarak, çalışmalarımızda hatalarımız var. İnşallah geleceğin, Müslümanlara ait olacağına inanıyorum. Şer güçleri ne kadar çaba sarf ederlerse etsinler, 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinin kesinlikle bir telefon bağlantısıyla değil, Allah'ın o gün o insanların kalbine cesareti verdiğinden dolayı olduğuna inanıyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=