Lütfen bekleyin..



Pamukçu, Genel Sekreterlik Görevinden Ayrıldı

13 Haziran 2017, 16:23 - Okunma: 3206

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, 3,5 yıldır yürüttüğü Genel Sekreterlik görevini Dr.Sedat Özkul’a devretti.

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu görevinden ayrıldı. Yaklaşık 3,5 yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Pamukçu bu bir bayrak yarışıdır diyerek görevini Dr.Sedat Özkul’a devretti.

Pamukçu yayımladığı mesajda şöyle dedi; “Yaklaşık olarak 3,5 yıldır sürdürdüğüm Genel Sekreterlik görevimi 13.06.2016 itibari ile Dr. Sedat Özkul beye devrediyorum.Bu süre içinde çalışma arkadaşlarımla birlikte elimden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Hamdolsun sağlıkta Batman, nitelikli ve kesintisiz sağlık hizmetini alabilecek bir noktaya geldi. Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra bu hizmeti götürecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin.  Bir fert olarakta bugünden sonra da her zaman Batman’ın hizmetinde olacağım. Bizi bu göreve layık gören Başta Sağlık Bakanımız olmak üzere sağlık bakanlığı yetkililerine, Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz Beye ve büyüklerimize, görev süresi boyunca desteklerini bizden esirgemeyen ilimizin güzide basın mensuplarına, büyük bir azim ve gayretle görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye özen gösteren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hakkı geçen herkesten helallik istiyorum. Saygılarımla.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıy..
İluh Devlet Hastanesine Atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Doruk Can S..
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=