Lütfen bekleyin..



Evi tamamen yanan aile yardım bekliyor

26 Ekim 2017, 16:50 - Okunma: 1872

Batman'ın Kozluk ilçesinde, evi tamamen yanarak kül olan mağdur aile yardım bekliyor.

Batman'ın Kozluk ilçesi Alıçlı (Norşen) köyünde ikamet eden Duran ailesinin evi gece saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangınla küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 02.00 sıralarında elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede tüm evi sarmaya başladı. Elektrik kontağından çıkan ateşi fark eden evin küçük çocuklarından Fırat Durmaz, çareyi pencere önünde bulunan ağaçtan küçük kardeşlerini indirmekte buldu. Evin mutfak kısmından salona sıçrayan yangın evi tamamen küle çevirdi. Küçük çocuğun önceden uyanıp yangını fark etmesi ve pencere tarafında bulunan ağaçtan kardeşlerini uyandırarak dışarıya çıkarması olası ölümleri önledi.

Televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi ve gardıroplarıyla birlikte evin içinde bulunan tüm eşyaları yanan aile perişan durumda.

Eve ulaşımın zor olması nedeniyle itfaiye ekipleri de ulaşımda zorluk çekti.

"Ne varsa her şey yandı"

Evi komple yanan ve mağdur duruma düşen Mehmet Can Duran, "Çocuğumun çığlığıyla uyandım ve salona çıktım ki her taraf duman ve ateş içindeydi. Kapıya yöneldim, ama içeri giremedim. Sonra dış kapıdan çıktım ve baktım ki çocukların hepsi pencereye çıkmış. Onları indirdim. İtfaiyeyi çağırdık, geldi müdahale etti. Ama evin hepsi yandı. Hiçbir şey kalmadı. O yüzden mağdur durumdayım. 4 çocuğum var, hepsi de okuyor ve geceliklerinden başka hiçbir şeyleri kalmadı. Televizyon, çamaşır makinesi, buzdolabı, klima, yataklarımız ne varsa her şey yandı. Evimizin bir bölümü de şu an da çökmek üzeredir ve tehlike arz ediyor. Çocuklarımı şu anda o evin içine koyamam." dedi.

"Okul eşyalarımız; kalem, çanta, her şeyimiz yandı"

Yaşadığı anı anlatan ve kardeşlerinin uykuda iken yanmalarını engelleyen evin küçük çocuklarından Fırat Durmaz, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı: "Odamda uyuyordum. Baktım mutfaktan bir ses geldi. Sandım kedi falandır, Kapıyı açtım, baktım her taraf yanıyor. Annemi çağırdım, pencereleri açtım. Oradaki dut ağacının üstüne çıktık, küçük kardeşimi babama verdim. Aşağıya indim, amcamı çağırdım. İtfaiyeyi aradık, geldi. Yangın söndü. Gece saat 2 civarıydı. Sabah baktığımızda her şey yanmıştı. Elbiseler, halılar, dolaplar hepsi yanmıştı. Elektrik kontağından çıkıp sandalyeye sıçramıştı. Bizim okul eşyalarımız; kalem, çanta, her şeyimiz yandı. Duvar da çatlamış, düşmek üzere. Çok mağduruz ve yardım bekliyoruz." (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret


HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

HÜDA PAR'dan evi yanan mağdur aileye ziyaret

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=