Lütfen bekleyin..



Batman'da ruhsatsız silah ve esrar ele geçirildi

17 Eylül 2018, 21:28 - Okunma: 1503

Batman'da yaşı küçük bir şahıs üzerinde esrar ve şüpheli üç ayrı araçtan ruhsatsız silah ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yaşı küçük bir şahsın üzerinden 107 gram esrar maddesi ve bir miktar para ele geçirilirken şüpheli üç araçtan da 3 adet ruhsatsız silah ve silahlara ait şarjör ile fişekler ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Batman merkezde yaşı küçük bir şahıs üzerinde;13 paket halinde 107 gram esrar maddesi ile 245 TL para ele geçirilmiş olup, şahıs hakkında mevcutlu olarak TCK 188 den işlem başlatılmıştır. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, ayrı tarihlerde durumlarından şüphelenilen 3 ayrı araçta yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız silah, silahlara ait şarjör ve fişekler ele geçirildiği bildirildi.

Hırsızlıktan 2 kişi tutuklandı

Batman'da ev ve işyeri hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 kişi yakalanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Hırsızlara yönelik yapılan operasyonlar ile ilgili yapılan açıklamada, "9 Eylül günü ilimizde gerçekleşen evden hırsızlık olayında 2 adet televizyon çalınması olayı ile ilgili Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan titiz araştırma sonucu S.F. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, adı geçen şahıs 12 Eylül günü sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 10 Eylül günü ilimizde gerçekleşen işyerinden  hırsızlık olayında  bir adet televizyon ve bir adet laptop çalınması olayı ile ilgili yakın çevreden temin edilen kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından şahsın M.Y.K. olduğu tespit edilmiş, adı geçen şahıs 12 Eylül günü sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Günübirlik evde "fuhuş" operasyonu

Batman'da günübirlik evde düzenlenen "fuhuş" operasyonunda bir kişi yakalanarak hakkında adli ve idari işlem yapıldığı belirtildi. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=