Lütfen bekleyin..



İmam hatip öğrencilerinden Elazığ'daki depremzede öğrencilere yardım

04 Mart 2020, 15:07 - Okunma: 4713

Batman 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Elâzığ ve çevre illeri etkileyen deprem sonrasında mağduriyet yaşayan çocukların eğitim ihtiyacını bir nebze de olsa karşılayabilmek amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Öğrenciler, yardım kampanyası kapsamında, 30 koli LGS kitabı, kırtasiye malzemeleri ve duygularını belirten mektuplarını Elazığ’a göndermek üzere Batman AFAD yetkililerine teslim ettiler.

Gösterdikleri duyarlılıktan ötürü öğrencileri tebrik ettiklerini belirten 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Keskin, "Özellikle LGS ve üniversite sınavlarına hazırlanan çocuklarımızın belirli imkânlarla donatılmaları, desteklenmeleri konusunda tedbirler alınıyor. Bu süreçten olumsuz etkilenmemeleri ve bir nebze dahi olsa yaralarının sarılması için okulumuz öğrencileriyle yardım kampanyası başlattık. Ayrıca depremde kardeşlerine yardım amaçlı LGS kitapları, kırtasiye malzemeleri ve duygu dolu mektuplarının ulaştırılması için bizlere teslim eden duyarlı öğrencileri, örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum." dedi. (İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=