Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi’ne 5 bin maske verildi

11 Aralık 2020, 14:13 - Okunma: 2706

Birlik Vakfı Batman Şubesi tarafından Batman Üniversitesi’ne 5 bin cerrahi maske hibe edildi.

Birlik Başkanı Nurullah Tüzün beraberindeki birlik yöneticileriyle birlikte getirdikleri maskeleri Rektör Durmuş’a teslim etti.

Birlik Başkanı Tüzün ve beraberindekilere teşekkür eden Rektör Durmuş, Birlik Vakfı’nın her zaman için üniversitenin yanında olduğunu ve gelişmesine katkı sunduğunu söyledi.

Vakfın üniversiteye 5 bin maske hibe ettiğini vurgulayan Rektör Durmuş, “Birlik Vakfı’na çok teşekkür ediyoruz. Birlik Vakfı daima üniversitenin yanında, öğrencilerin yanında. Birlik Vakfı MTTB’nin devamıdır, Sayın Cumhurbaşkanımız da kurucular kurulu arasında yer alıyor. Öğrencilerimizin kullanımı için bugün bizlere 5 bin maske hibe ettiler. Bu vesile ile Birlik Vakfı’na şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Üniversitenin gelişmesi için, öğrencilerin yetişmesi için vakıf olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Başkan Nurullah Tüzün ise Rektör Durmuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Üniversiteye her türlü desteği sunduklarını dile getiren Tüzün, “Coronavirus nedeniyle ilimizde 50 bin maske dağıtıyoruz. Bu kapsamda üniversitemize de 5 bin maske hibe ettik. Bu maskeleri öğrencilere dağıtmak üzere hibe ettik.”​ diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=