Lütfen bekleyin..



‘Hz Muhammed (SAV) bizler için vazgeçilmezdir’

21 Ekim 2015, 09:28 - Okunma: 2427

Batman Hak-İş İl Temsilcisi, Diyarbakır’da DBP’li Belediye tarafından Hz. Muhammed’e hakaret içerikli karikatürü asmasını kınadı.

Diyarbakır'da DBP'li Yenişehir Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından şehir merkezindeki billboardlara asılan Hz. Muhammed’e (SAV) hakaret içerikli karikatürlere tepkiler dinmek bilmiyor. Batman Hak-İş İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt tarafından yapılan açıklamada, DBP'li belediyeyi kınadı.

Hz. Muhammed’in (SAV) kendileri için her şeyden daha önemli olduğunu ifade eden Söğüt, “Hz. Muhammed (SAV) bizler için vazgeçilmezdir. O bizim annemizden, babamızdan, eşimizden, ailemizden, malımızdan her şeyimizden daha kıymetli ve değerlidir.” dedi.

Hz Muhammed’e yapılan bu hakaretin kabul edilir olmadığını belirten Söğüt, “Ona yapılan bir hakareti asla kabul edemeyiz. Diyarbakır’da DBP’li Yenişehir Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından Peygamberimize yapılan bu hakareti kınıyorum. Bir kez daha kendilerinin Charlie Hebdo’nun destekçileri olduklarını kanıtladılar. Allah'ın Resulüne ve Müslümanların en değerli şahsiyetine dil uzatanları Rabbim dillerini kurutacaktır.” diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=