Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman’da "Kudüs’ün Rengi" konulu resim sergisi düzenleyecek

23 Mayıs 2021, 17:10 - Okunma: 1143

Siyonist işgal rejimi tarafından Mescid-i Aksa ve Filistin'de yaşanan katliamları göstermek adına resim sergisi düzenleyecek olan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, ressamları ve halkı sergiye davet etti.

Siyonist işgalci rejimin başta Kudüs olmak üzere Filistin’de yaptığı katliamları duyurmak üzere çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, Batman'da 2 gün boyunca resim sergisi düzenleyecek.

"Kudüs’ün Rengi" temasıyla düzenleyecekleri resim sergisine halkı davet eden HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, ayrıca ressamları da çizimlerini yapmak üzere sergiye davet etti.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, serginin 24-25 Mayıs tarihleri arasında 12.00 ila 18.00 saatlerinde Gülistan Caddesi’nde açık olacağı kaydedildi.

Açıklamada, "Kudüs’te ve Filistin’de yaşanan katliamları duyurmak ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterme adına 2 gün boyunca düzenleyeceğimiz 'Kudüs'ün Rengi' resim sergisine tüm halkımız davetlidir. Gönüllü ressamları da çizimlerini yapmak için sergiye bekleriz." ifadelerine yer verildi.(İLKHA)

batman-kudusun-rengi-resim-sergisi.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=