Lütfen bekleyin..



Belediye çalışmalarına devam ediyor!

13 Aralık 2016, 01:44 - Okunma: 2177

Batman Belediyesi asfalt serimi, peyzaj çalışması, yeşil alan açma ve park çalışması yapmaya devam ediyor.

Batman Belediyesi ekipleri bir çok mahallede asfalt serimi, peyzaj çalışması, yeşil alan açma ve park çalışması yapmaya devam ediyor.

Asfalt çalışmaları devam ediyor
Batman Belediyesinin kentin farklı noktalarında sürdürdüğü asfalt serim ve asfalt öncesi hazırlık çalışmaları devam ediyor.
Batman Belediyesine bağlı ekipler kent genelinde başlattığı asfalt serim ve asfalt öncesi hazırlık çalışmalarına birçok noktada devam ediyor. Bozulan yolların onarılması çalışmaları kapsamında Meydan Mahallesi ve Gap Mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler eş zamanlı olarak çalışmlarını sürdürüyor. Daha önce asfalt hazırlıklarının yapıldığı Meydan Mahallesi 1110 sokakta asfalt serim çalışmalarına başlayan ekipler buna paralel olarak Gap Mahallesi 2502 sokakta da asfalt öncesi hazırlık çalışmalarını başlattı.

Demokrasi Bulvarında peyzaj çalışmaları
Batman Belediyesinin kentin genelinde başlatmış olduğu yeşil alan oluşturma ve peyzaj çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Batman Belediyesinin kentin genelinde başlattığı yeşil alanlar oluşturma ve peyzaj çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediyeye bağlı ekipler Demokrasi Bulvarında başlattığı çalışmalar kapsamında orta refüjde bulunan alanlara otomatik sulama sistemi kurma çalışmalarına başladı. Otomatik sulama sisteminin kurulması ardından yeşil alan oluşturma çalışmalarının başlatılacağı Demokrasi Bulvarında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Gültepe’ye yapılan park tamamlandı
Batman Belediyesinin kentte yeşil alanlar oluşturma, kente estetik bir görünüm kazandırma ve kentin nefes almasını sağlama çalışmaları kapsamında başlattığı çalışamalar birçok noktada devam ediyor.
Batman Belediyesinin kentin genelinde sürdürdüğü yeşil alanlar oluşturma, kente estetik bir görünüm kazandırma ve kentin nefes almasını sağlama çalışmaları kapsamında başlatmış olduğu park yapım çalışmaları devam ediyor. Kente yeni yeşil alanlar oluşturma çalışmaları kapsamında Gültepe Mahallesi Bahçeşehir Koleji yanında yeni park oluşturma çalışmalarını başlatan ekipler parktaki çalışmaları tamamladı. İçerisinde kamelyaların, bankların, yürüyüş yollarının yapıldığı park alanı halkın hizmetine sunuldu. 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Tarımla geçimlerini sağlayan Batman merkeze bağlı Balpınar beldesindeki çif..
Batman'da bir iş yerinde satışı yasak olan hayvanlar arasında bulunan 3..
Batman'ın Hasankeyf ilçesine özgü "Mehina Sarımsağı" coğrafi ..
Yaklaşık 17 yıldır kelebekler üzerine araştırmalar yürüten Batman Üniversit..
Bu sene hububatta yüksek bir rekolte beklediklerini belirten Batman Ziraat ..
Bu yıl beklenilenin üzerinde bir yağış aldıklarını belirten Ziraat Mühendis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=