Lütfen bekleyin..



KPSS nedeniyle nüfus müdürlükleri pazar günü açık olacak

02 Kasım 2018, 11:39 - Okunma: 1452

​KPSS nedeniyle öğrencilerin iş ve işlemlerinin yürütülebilmesi için pazar günü merkez nüfus müdürlükleri 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet vereceği bildirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2018 KPSS Ön Lisans Sınavı nedeniyle öğrencilerin iş ve işlemlerinin yürütülebilmesi için pazar günü merkez nüfus müdürlüğünün 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet vereceği belirtildi.

Açıklamada, "04 Kasım 2018 Pazar günü yapılacak olan 2018-KPSS Ön Lisans Sınavına katılacak adaylardan sınav gününde nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için kimlik kartı başvurularının alınarak ‘Geçici Kimlik Belgesi’ verilmesi için Batman Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü 04 Kasım 2018 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır. Sınava katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı başvurusunun alınabilmesi için Sınav Giriş Belgesi ile 2 adet biyometrik fotoğraf getirmesi zorunludur." denildi. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=