Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Ramazan ayı ve artan saldırılar!

30 Mart 2023, 04:49 - Okunma: 349

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yaşanan büyük yıkım ve can kaybından dolayı buruk olarak girdik.

Bu manevi atmosfer vesilesiyle acılarımızı hafifletme, dayanışma ve kardeşlik ruhu ile Ramazan’ın feyzinden nasıl faydalanabiliriz? diye düşünüp dua ederken, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da deprem acılarını bile umursamayan İslam düşmanları yine Ramazan’ı zehir etmek için içerde ve dışarda koro halinde, planlı ve organizeli bir şekilde İslam’a ve Müslümanlara hakaret ve saldırılarına hız verdiler.

İslam düşmanlığını meslek edinmiş şeytani güçler İslam’ı hedefe alarak farklı metotlarla saldırıyorlar. Danimarka’da Kur’an yakma olayı, Filistin’de işgalci siyonistlerin saldırıları ve ülkemizdeki Müslümanları hedef alan organizeli saldırılar…

Danimarkalı İslam düşmanı sözde siyasetçi Rasmus Paludan, Kur’an’a yönelik alçakça saldırılarına devam etti. Paludan adlı mahluk Danimarka’nın başkenti Kopenhag'daki Türkiye Büyükelçiliği önünde polis koruması eşliğinde yeniden Kur'an-ı Kerim'i yaktı. Küresel emperyalizm ve dünya siyonizmi Kur’an’ı hedef alarak dünyayı “İslamsızlaştırma” projelerini hayata geçirmeye çalışıyorlar. Dünya Müslümanları ve Müslüman ülkeler ise kınamadan öte bir şey yapmıyorlar. Bu edilgen tavır devam ettiği sürece daha çok saldırılara maruz kalacağız.

Siyonist terör çetesi her yıl Ramazan ayı geldiği zaman adeta kuduruyor. Ramazan ayının gelişiyle Müslümanların Mescid-i Aksa’ya girişlerini ve orada Cuma namazı kılmalarını engellemeye çalışıyor. Bu mübarek ayda işgalci terör çetesi adeta kan içmek için Filistin’e kuduz köpek gibi saldırıyor. Siyonist çetenin askerleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırıları sonucu yılbaşından beri aralarında yaşlı, kadın, çocukların da yer aldığı 88 Filistinli şehit oldu. Ramazan’ın ilk gününden başlayarak Filistin halkının ve öncülerinin kanlarını dökmeye devam eden siyonist vahşete ve işgale, direniş adına cevap veren HAMAS ise Kudüs’ün ve İslami mukaddes mekânların kırmızı çizgileri olduğunu belirterek, Filistin direnişinin Mescid-i Aksa özgürlüğüne kavuşuncaya kadar kesinlikle silah bırakmayacağını ve cihadı durdurmayacağını açıkladı.

 

HÜDA PAR’a neden saldırıyorlar?

5 Ocak günü HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu parti yetkilileri ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmeden hemen sonra HÜDA PAR’a yönelik malum kesimler tarafından saldırılar başladı. HÜDA PAR’ın gündem olmasına tahammül edemeyen İslam düşmanı kesimler “HÜDA PAR parti programı” üzerinden yalan, iftira, tezvirat ve kara propaganda ile karalama yoluna gittiler. Bu saldırılar 11 Mart’ta HÜDA PAR’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklaması ile zirve yaptı. Başta FETÖ ve PKK medyası olmak üzere, CHP ve medyası ile Kemalist sol basın ve bilumum İslam ve insanlık düşmanı kesimler koro halinde saldırıya geçtiler.  Bu saldırıların amaçlarından biri: Cumhur İttifakı bileşenleri MHP ve BBP’yi ürküterek HÜDA PAR’ın ittifak içinde olmasını ve meclise girmesini engellemek. Bir diğer sebep de; hiç benzerlik olmadığı halde HÜDA PAR’ı gündeme getirerek, Millet ittifakının HDP ile olan gizli iş birliğini alenileştirmek için zemin hazırlama gayesi.

2014 yılında HÜDA PAR’ı ziyaret eden Bülent Arınç, HÜDAPAR için: “Ben sizin parti programınızı okudum, inceledim. Bu bir parti programı değil bu bir medeniyet projesidir.” Demişti. Peki, şimdi ne oldu da birdenbire parti programı bu kadar gündem oldu? Parti programını okumadığı halde günlerdir ekranlardan nutuk atan etiketli zavallılar halkı aldatmaya çalışıyor. Lakin batakta bocalamaktan öteye geçemeyeceklerdir. HÜDA PAR güneşi halkı ve ülkeyi aydınlatmaya başladı. Sizin korkunuz bölge ve ülke ile ilgili yalanları artık rahat söyleyemeyeceğinizdendir. Sizin düşmanlığınız İslam’adır. Bölgeyi “İslamsızlaştırma” projenizin önünde engel gördüğünüz HÜDA PAR’ın güçlenmesini istemiyorsunuz. Sizin derdinizi biliyoruz. HÜDA PAR tanındığı zaman artık size ekmek kalmayacak. Yalanlarınızla halkı aldatamayacaksınız. Patlasanız da çatlasanız da bu kervan yoluna devam edecek. Hak gelince batıl zail olur. Ne yaparsanız yapın bunu engelleyemeyeceksiniz. İt ürür kervan yürür. Wesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
72 gün önce
478 gün önce
611 gün önce
625 gün önce
681 gün önce
737 gün önce
772 gün önce
792 gün önce
834 gün önce
849 gün önce
1129 gün önce
1262 gün önce
1434 gün önce
1458 gün önce
1487 gün önce
1671 gün önce
1800 gün önce
1822 gün önce
1947 gün önce
2013 gün önce
2039 gün önce
2070 gün önce
2213 gün önce
2249 gün önce
2354 gün önce
2377 gün önce
2607 gün önce
2677 gün önce
2798 gün önce
2956 gün önce
2959 gün önce
3015 gün önce
3033 gün önce
3036 gün önce
3057 gün önce
3091 gün önce
3146 gün önce
3155 gün önce
3228 gün önce
3347 gün önce
3322 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=