Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Acımızı yaşamamıza bile izin vermiyorlar!

19 Eylül 2024, 01:37 - Okunma: 447

İnsanlık tarihi boyunca yaşanmamış vahşet ve soykırım Gazze Şeridinde bir yıla yakın bir süredir artarak devam ediyor. Gazze Şeridi, Batı Şeria ve direniş cephesinin olduğu bölgelere hesap verme endişesi olmadan israil terör örgütü (İTÖ) en vahşi yöntemlerle saldırıyor. Dünyanın gözü önünde işlemediği savaş suçu ve insanlık suçu kalmayan terör rejimi, suçlarına yeni suçlar katıyor. İşlediği suçlar yetmiyor gibi, bir de dünyanın neresinde olursa olsun zulme karşı ses çıkaran kim olursa olsun küresel siyonizm ve emperyalizmin aparatları marifetiyle açık bir şekilde cezalandırılıyor. Adeta “dokunan yanar” denilip iman, vicdan ve cesaret sahibi insanlara gözdağı veriliyor. Buna rağmen özellikle batı ülkelerinde Gazze’ye destek gösterileri baskılara rağmen aralıksız devam ediyor. (Rabbim onları korusun ve hidayetle şereflendirsin inşallah.)

İslam düşmanı İTÖ ve kullanışlı aparatları o kadar azmışlar ki ne sevinçlerimizi ne de acımızı yaşamamıza bile izin vermiyorlar. Şu an Hicri takvime göre Peygamber Efendimizin mübarek veladetlerini içine alan “Mevlid-i Nebi Haftası”nı idrak ediyoruz. Lakin Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşananlardan dolayı kutlama bir yana odaklanamıyoruz bile. Öte yandan Kur’an Nesli Platformu’nun her yıl Eylül ayında düzenlediği “Hayat Namazla Güzeldir” adlı namaz eğitimi etkinliğini konuşup sevinemiyoruz.  

Gazze Şeridi’nde yaşanan vahşet ve soykırım ile savaşın bölgeye yayılma riski varken maalesef bizleri sürekli farklı gündemlerle meşgul ediyorlar. Zaten Gazze’de çocukların, kadınların, sivillerin katliama maruz kalmasına karşı bir şey yapamamanın ezikliği ve utancı ile kahrolurken, soykırım karşısında hissettiğimiz acıyı yaşamamıza bile imkân vermiyorlar.

Aynı şekilde yaklaşık bir aydır Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde (Her ne kadar büyükşehir yasasından dolayı mahalle deseler de köydür) Narin Güran kızımızın cinayete kurban gitmesi olayını içimiz kan ağlayarak, dua ve yakarışla geçirdik. Amaçları pek “Narin” olmayan güçler, ilk günden beri cinayeti “5. Kol faaliyetleri” çerçevesinde bilinçli bir dezenformasyona başladı. Bu olayı fırsat bilerek suçu Kur’an kursuna attılar ve kursların kapatılması gerektiğini söylediler. Bu tutmayınca “Haber Israel” adlı siyonist hesap üzerinden karalama ve manipülasyon çalışması başladı. İslam ve halk düşmanı çevreler bu hesabın stratejik yalanlarını yaymaya başladılar ve alakasız bir şekilde HÜDA PAR’a saldırmaya ve olayla ilişkilendirmeye başladılar. Yalan olduğunu bildikleri halde üst perdeden saldırmalarının sebebi nedir? Bununla neyi perdeliyorlar? Bu panik neden? Korktukları nedir ki şimdiden ön almaya çalışıyorlar? Yarın gizli sığınaklarınız ve silah depolarınız ortaya çıkacak diye mi bu kadar panik yapıyorsunuz? Şunu FETÖ’den sonra iyice öğrendik ki, kim bir konu hakkında çok bağırıyorsa mutlaka onu kendisi yapmış ve suçu üzerinden atmaya çalışıyordur. PKK ve uzantılarının yaptığı tam da budur.

Ne masum ve mazlum Narin kızımız ne Tekirdağ’da Sıla kızımız ne benzeri masumlar hiçbir zaman bu çevrelerin umurlarında olmadı. Onların tek derdi İslam’a saldırı ve İTÖ’nün önünü açmaktır. Bu amaçla yaptıkları bütün faaliyetler ve eylemler “Arz-ı Mev’ud” projesi önündeki engelleri kaldırmaktır. Bu amaca ulaşmak için ülkeyi ve bölgeyi “İslamsızlaştırma Projesi”ni gerçekleştirmek istiyorlar. 90’lı yıllarda da 6-8 Ekim olaylarında da aynı amacı güdüyorlardı.

Allah’ın yardımı ile bu şeytani planlar hiçbir zaman başarılı olamayacak ve Hakk batıla galip gelecek ve tasmanızı elinizde tutanlar ile birlikte cehenneme sürükleneceksiniz.

"De ki: Ey kâfirler! Siz mutlaka yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz..." (Al-i İmran Suresi: 12)

Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
134 gün önce
162 gün önce
204 gün önce
302 gün önce
358 gün önce
421 gün önce
428 gün önce
638 gün önce
680 gün önce
743 gün önce
1149 gün önce
1282 gün önce
1296 gün önce
1353 gün önce
1408 gün önce
1429 gün önce
1444 gün önce
1463 gün önce
1505 gün önce
1520 gün önce
1540 gün önce
1548 gün önce
1578 gün önce
1583 gün önce
1651 gün önce
1800 gün önce
1933 gün önce
2105 gün önce
2129 gün önce
2158 gün önce
2342 gün önce
2471 gün önce
2493 gün önce
2618 gün önce
2685 gün önce
2711 gün önce
2741 gün önce
2884 gün önce
2920 gün önce
3025 gün önce
3048 gün önce
3278 gün önce
3348 gün önce
3469 gün önce
3627 gün önce
3630 gün önce
3686 gün önce
3704 gün önce
3707 gün önce
3728 gün önce
3762 gün önce
3817 gün önce
3826 gün önce
3899 gün önce
4018 gün önce
3993 gün önce

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=