Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Zafere kadar durmak yok!

21 Aralık 2023, 00:15 - Okunma: 431

7 Ekim’den bu yana 2,5 ay geçti ve siyonist terör rejiminin sivillere yönelik saldırı, katliam ve soykırıma varan vahşetleri durmak bilmiyor.

İsrail Terör Örgütü (İTÖ)’nün Kassam, Kudüs Tugayları ve diğer direniş grubu mücahidleri karşısında varlık gösteremeyip verdiği ağır kayıplar karşısında sivillere daha fazla saldırıyor. Sivillerin barındığı yerlere kasıtlı olarak saldırı düzenliyor. Hastaneler, camiler, kiliseler ve BM’nin okul ve tesislerine dünya kamuoyundan çekinmeden göz göre göre katliamlar düzenliyor ve bunu gizleme gereği duymuyor.

Büyük şeytan ABD ve başkanı Biden ile Avrupa ülkelerinden aldığı sınırsız destek ve BMGK’da aldığı koruma ile pervasız bir şekilde sivil katliamlarına devam ediyor. Zaman zaman ülkemizde TV’lerde yapılan yorumlarda ABD’den yapılan açıklamalarda; ABD ve İTÖ ile baş terörist Netanyahu arasında çelişki olduğu vs. söylense de geçtiğimiz cuma günü katıldığım 9 radyonun ortak yayınında “Gazze Özel Programında” söylediğim gibi, bu tamamen dünya kamuoyunu oyalamaya yönelik taktiksel yaklaşımlardır. Dünya kamuoyuna bu açıklama yapılırken, İTÖ’ye el altından ‘istediğini yap’ deniliyor. Bu açıklamalar tamamen “tavşana kaç, tazıya tut” yaklaşımıdır. Kimse bu numaraları yemiyor artık.

İTÖ’nün sivillere yönelik sınır tanımayan barbar katliamları direniş cephesinde bir başarı elde etmediğini ve 7 Ekim’de çok önemli adamlarının direnişçilerin elinde olduğunu gösteriyor. Bu ‘kuduz domuz’ gibi saldırıları Kassam ve diğer direniş grubu mücahidlerini bu esirleri serbest bırakmaya zorlama amaçlı veya esirlerin kurtarılma imkanı yoksa, rehin alanlarla birlikte ortadan kaldırılmasını öngören “Hannibal Protokolü” gereği hepsini birlikte öldürmeyi amaçlıyorlar. İTÖ bu protokolü kendi halkından da yaklaşık 20 yıl boyunca gizlemiş. İşte bu protokol bile siyonistlerin hem kendi halkı hem de insanlık için ne kadar tehlikeli ve sapkın bir inanca sahip olduklarını gösteriyor.

Sapkın siyonist inançları gereği kendileri dışındaki insanları köle, hayvan ve kendilerine hizmet etmek üzere yaratıldıklarına inandıklarından kimseyi öldürmekten çekinmiyorlar. İnsanlık düşmanı bu sapkınları durduracak tek şey güçtür. Karşılarında korkacakları caydırıcı bir güç görmedikleri sürece durmayacaklarıdır. 7 Ekim’den bu yana zaten dünyaya sundukları ne kadar algı varsa hepsi yerle bir oldu. Güçlü ordu ve istihbarat balonları söndü. Direnişçiler karşısına çıkacak cesaretleri olmadığı için sivillere saldırıyorlar. Dünya Müslümanları olarak mücahidleri yalnız bırakmamalıyız. ABD ve Avrupa İTÖ’ye sınırsız destek verirken Müslüman ülkeler hâlâ “Temas grubu” ve ziyaretleri ile zaman geçiriyor. Bu zulüm bu şekilde durdurulamaz. Yemen, Lübnan Hizbullahı ve Irak Hizbullahı dışında fiili olarak harekete geçen yok. Bunlarda yetinmek yeterli değil. Müslüman ülke yöneticileri bu pasif ve ürkek tutumlarını devam ettirirlerse Müslüman halklar ve dünya vicdanı sınırları aşıp bu zulümlere son vermek üzere harekete geçecektir.

Gazze’ye yönelik saldırılar devam ettiği sürece gerek boykot gerekse de ülke yöneticilerine baskı uygulamak amacıyla dünya genelinde Gazze’ye destek gösterilerine aralıksız devam etmeliyiz. Aksa özgürleşmeden ve tam bir zafer elde edilmeden bu konuda gevşeklik ve atalet göstermemeliyiz. Gazze ve Aksa gündemi ve bilincini kuşanmalı ve bunu evlatlarımıza belletmeliyiz. Yapılan zulümleri nesillerimize anlatmalı ve bu öfkeyi devamlı diri tutmalıyız.  

Şeyh Said efendiye saldırılar!

Gazze saldırıları gündemdeyken içimizdeki siyonistler de hiçbir fırsatı kaçırmıyor. İslam ve Müslümanlar adına hangi değerimiz varsa ona saldırmaktan çekinmiyorlar ve bunun için fırsat kolluyorlar. Basın, akademi, siyaset, sanat ve diğer alanlarda varlık gösteren ve asıl kimliklerini gizleyen içimizdeki siyonistler, 7 Ekim’den bu yana İTÖ’ye bir şey söylemedikleri gibi, ona güzelleme yapıp temize çıkarma gayreti içinde oldular ve Hamas’a “terörist” damgası vurmaya çalıştılar. Bu kesimler şimdi de Diyarbakır’da yeni açılacak bir bulvara Şeyh Said Efendi’nin isminin verilmesini fırsat bilerek saldırmaya başladılar.

Bre gafiller! Şeyh Said Efendi her şeyden önce bu milletin bağrından çıkmış mümtaz bir şahsiyettir. Ve siz patlasınız da çatlasanız da bu halk onu ve dava arkadaşlarını hep hayırla yâd edip, yollarını takip edecektir.

Şeyh Said Efendi ve dava arkadaşlarına laf söyleyen siyasiler ve sözde gazeteci geçinen soytarılara tek bir sözüm var: “Şeyh Said’e ve dava arkadaşlarına kurban olun!”

Ayrıca siz kim oluyorsunuz da Şeyh Said Efendi ve arkadaşlarına “Hain” diyorsunuz? Hain arıyorsanız Hınıs’tan hain çıkmaz, önce aynaya sonra Selanik ve Kıbrıs’a bakın. Jöntürklere bakın, İttihadçılara bakın, onların tohumlarına bakın. Wesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
68 gün önce
124 gün önce
187 gün önce
194 gün önce
404 gün önce
446 gün önce
509 gün önce
914 gün önce
1048 gün önce
1062 gün önce
1118 gün önce
1174 gün önce
1194 gün önce
1209 gün önce
1228 gün önce
1271 gün önce
1286 gün önce
1306 gün önce
1313 gün önce
1344 gün önce
1349 gün önce
1417 gün önce
1565 gün önce
1698 gün önce
1871 gün önce
1894 gün önce
1923 gün önce
2108 gün önce
2237 gün önce
2259 gün önce
2383 gün önce
2450 gün önce
2476 gün önce
2507 gün önce
2649 gün önce
2686 gün önce
2791 gün önce
2814 gün önce
3044 gün önce
3113 gün önce
3234 gün önce
3393 gün önce
3395 gün önce
3452 gün önce
3470 gün önce
3473 gün önce
3494 gün önce
3528 gün önce
3583 gün önce
3592 gün önce
3665 gün önce
3783 gün önce
3758 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=