Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Adım adım yeni 28 Şubat tezgahı!

25 Temmuz 2018, 10:34 - Okunma: 2185

15 Temmuz ABD ve israil destekli hain darbe girişimi sonrası FETÖ bahanesiyle dindar kitlelere, cemaat ve tarikatlara saldıran halk ve din düşmanları, şimdide İslam’ı tahrif etmek için elinden geleni yapan ve ekrandan açık açık israil uşaklığı ile övünen Adnan Oktar ve ekibine yönelik operasyon sonrası yine koro halinde her türlü algı operasyonu ve propaganda ile saldırıya geçti.

Utanmaz arlanmaz bu çevrelerin amacının ıslah olmadığını sabıkalarından biliyoruz. Önce FETÖ şimdide Adnan Oktar örgütünü kullanarak, İslam’a hizmet ve irşad dışında gayesi olmayan İslami cemaatler, tarikatlar üzerinden İslam’a saldırmaya başladılar.

Ey FETÖ ve Adnan Oktar bahanesiyle İslami camialara saldıran utanmaz-arlanmaz güruh! Ajanlık ve İslam’ın temeline dinamit sokmakla görevli bu yapıların neyi İslami bir camia idi de; İslami camialara saldırıyorsunuz. Halkı İslam’dan uzaklaştırmak ve İslam alimlerinin itibarını toplum nezdinde düşürmek için ”Pavlus” misali dünya siyonizmi ve emperyalizmi tarafından görevlendirilen bu yapıları bahane ederek İslam’a ve Müslümanlara saldırıyorsunuz.

Öncelikle İslam düşmanları tarafından kendi düzenlerine hizmet etsin diye kurdurulan bu tür örgütlenmeler; İslam ve Müslümanlara karşı, "ılımlı İslam", “dinler arası diyalog” safsatası ve ifsad projesi ile İslam’ı protestanlaştırmak istediler.

ABD ve Batı Emperyalizmi icazetli bu kesimler, İslam’ın yükselişini kırmak ve emperyalist güçlerin planını uygulamak için ortaya çıkarıldı. 1985 ve sonraki yıllardaki İslami yayın yapan dergiler bu tehlikeyi o zaman, "İslam’a karşı İslamizasyon" Projesi olarak gündeme getirdiler.

FETÖ, iptidasında kendini Risale-i Nur ile nasıl meşrulaştırma ve tanıtma yoluna gittiyse, Adnan Oktar da “Darwin” ve “Masonluk” ile kendini tanıtıp meşrulaştırma yoluna gitti. Şimdi ise övünerek ekranda Masonluk belgesini alıyor. Bu kadar büyük bir oyun karşısında hâla bazı saf Müslümanlarda TV’lere çıkıp oyunu görmeden “masal” anlatmaya devam ediyor.

Dünya siyonizmi ve emperyalizmi beslemeleri olan sözde hoca, akademisyen, uzman kılıklı “Esmer İngilizleri” TV'lere çıkarıp, laikler ve İslam düşmanlarına toz kondurmadan, İslam’a hizmet eden toplumun gerçek vicdanı olan İslami camiaları hedefe koyup itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

Bunlar kendi kirli yüzlerini örtmek, ABD-Batı emperyalizmi ile Dünya siyonizminin kuklası oldukları açığa çıkıp maskeleri düşmesin diye bütün İslami camiaları töhmet altında bırakmaya ve potansiyel tehlike olarak göstermeye çalışıyorlar. Kininizle gebereceksiniz de hâla İslam’a ve Müslümanlara düşmanlıktan vazgeçmiyorsunuz. Hoca, alim vs. zannettiğimiz “esmer İngilizleri” TV’lere çıkarıp dindar insanları ve cemaatleri potansiyel tehlike olarak gösterip, laikleri ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz. Sanki Türkiye’de yapılan önceki darbeleri yapanlar bu Kemalist kadrolar değil gibi, utanmazca algı yapıyorlar. Şimdi de, FETÖ’den boşalan kadrolara yerleşerek halka yeniden ve daha ağır bir 28 Şubat zulmü yaşatmanın planlarını yapıyorlar.

Geçmişte sürekli Müslümanlar savaş meydanlarında kazandıkları zafer ve kurtuluş savaşlarını masa başı entrika ve oyunlarla kaybettiler. Bütün İslam ülkelerine baktığımız da; savaşan, kan döken, canını veren Müslümanlar iken, sahte kahramanlar meydana çıkarılıp devrimin üzerine oturduğunu unutmayalım.

Son olarak, bu entrikalar üzerinden İslam’a ve İslami camialara saldıranların “necis” fikirlerini bu kadar küstahça ve pervasızca haykırırken, Müslüman camialar; üzerlerine çöken kompleksi atıp birbirlerine sahip çıkmaları ve aziz İslam davasını yüceltmek için çaba harcamalıdırlar. Aksi halde bu defa kapsamlı bir “28 Şubat süreci” ile karşı karşıya kalacağız. Yeniden “topyekûn savaş” manşetlerini göreceğiz maazallah. Olmaz demeyin sakın. O zamanda öyle diyenler çoktu. O vakit Ali Kalkancı ve Fadime Şahin’ler başrolüyle tezgah kuruldu. Bu defa daha büyük bir tezgah ortada var. Kendimize gelelim de bu oyunlara dur diyelim.

Selam ve dua ile…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
123 gün önce
151 gün önce
193 gün önce
291 gün önce
347 gün önce
410 gün önce
417 gün önce
627 gün önce
669 gün önce
732 gün önce
1138 gün önce
1271 gün önce
1285 gün önce
1341 gün önce
1397 gün önce
1418 gün önce
1433 gün önce
1452 gün önce
1494 gün önce
1509 gün önce
1529 gün önce
1537 gün önce
1567 gün önce
1572 gün önce
1640 gün önce
1789 gün önce
1922 gün önce
2094 gün önce
2118 gün önce
2147 gün önce
2331 gün önce
2460 gün önce
2482 gün önce
2607 gün önce
2674 gün önce
2700 gün önce
2730 gün önce
2873 gün önce
2909 gün önce
3014 gün önce
3037 gün önce
3267 gün önce
3337 gün önce
3458 gün önce
3616 gün önce
3619 gün önce
3675 gün önce
3693 gün önce
3696 gün önce
3717 gün önce
3751 gün önce
3806 gün önce
3815 gün önce
3888 gün önce
4007 gün önce
3982 gün önce

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=