Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

ALLAH İle Savaşanlar Kaybedeceklerdir!

11 Eylül 2021, 23:22 - Okunma: 1022

ABD ve NATO’nun Afganistan’da mağlup olmasını sindiremeyen ABD kuklası kesimler, ABD’nin mağlubiyet ve rezil olmasını örtbas etmek için her fırsatı kullanarak İslam’a saldırmaktan geri kalmıyorlar. Adeta ‘İslam düşmanlarını batıda değil burada arayın’ diyen alçaklık ve küstahlıkta sınır tanımayan kesimlerin sınırları aşan ve Müslümanlara meydan okuyan hadsizliklerine şahid oluyoruz. Maalesef ülkemizde ve bölgemizde olan İslam düşmanları hiçbir yerde yok. İslam’a ve Müslümanlara düşmanlığı şiar edinen batı tarafından fonlanan, küresel emperyalizm ve dünya siyonizminin tasmasını tuttuğu kesimler, İslam’a düşmanlık ve saldırıda sınır tanımıyorlar.

Taliban’ın Afganistan’a hakim olmasını kabullenmeyen, İslam’a ve Müslümanlara düşmanlıktan başka bir sermayeleri olmayan sözde HDP’li mahlukatlar İzmir’de Müslüman kadının tesettürüne ve çarşafa alçakça ve rezilce hakaret ve saldırıda bulundular.

Bu yetmedi Meclis’in kütüphane kısmında yapılan Kur’an-ı Kerim okuma köşesine CHP’li bir vekil, dini işlerin yerinin meclis olmadığını, bu konuda ihtiyaç duyanların camiye gitmesi gerektiği şeklinde skandal bir açıklama yaptı. HÜDA PAR, CHP’nin geçmişte İslam’a yönelik sabıkasına değinerek şu açıklamada bulundu: “…CHP yönetiminden bir tepki gelmemesi CHP’nin zihniyetinde bir değişiklik olmadığını göstermektedir. Öteden beri tarihimize, kültürümüze, inancımıza ve değerlerimize aykırı tutum ve davranışlarla öne çıkan CHP yönetimini bu tavrından vazgeçmeye, haklın inancına düşmanlık yapmaktan vazgeçmeye davet ediyoruz.”

Bu saldırılar yetmemiş olacak ki; Yargıtay'ın Ankara Ahlatlıbel'de inşa edilen yeni hizmet binasının açılışında, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın dua etmesi ve duasında: "Bu eserin açılışını besmeleyle gerçekleştiriyoruz. Hayırlı ve mübarek eyle Allah'ım! Bereketli eyle Allah'ım!" demesi laik kesimleri adeta kudurttu.

Bu saldırılar neden arttı diye düşünürken hayatını kaybeden tiyatrocu Ferhan Şensoy'un Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen veda töreninde konuşan Cihat Tamer adlı tiyatrocu müsveddesi, "70 senedir bu ülkeyi din bağımlısı hükümetler yönetiyor. Ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz. Ferhan da inadına tiyatro yaptı… Hep birlikte orada bir meyhanede kafayı çekiyorlardır…" ifadelerini kullandı.

Bu alçakça beyana tepki gösteren sanatçı İsmail Hakkı: “Bunların dertleri İslam. Bu tiyatrocunun ve bunun gibi söylemlerde bulunan insanların derdi İslam. Fırsat buldukça kinlerini kusuyorlar. Allah'a savaş açmışlar kaybedecekler…” sözlerine sonuna kadar katılıyoruz. Bunların tek derdi İslam iledir. Fonlandıkları ve tasmalarını tutan emperyalistlere yaranma adına ne kadar çirkef fiil varsa işlemekten geri kalmıyorlar. Bu tipler nedense sermayeleri tükenip verecekleri bir şey kalmayınca, içlerinde biriktirdikleri kinlerini açığa vurma ve gündeme gelme adına İslam’a saldırarak emperyalistlere yaranmaya çalışıyorlar.

“…Size olan kin ve öfkelerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. De ki: ‘Kininizle geberin!’…” -Al’i İmran: 119-

Müslümanların darmadağın olmasından cesaret alan İslam düşmanları iyice arsızlaşıp ekranlarda ve gazetelerde kutsallarımıza saldırı yarışlarına şahid oluyoruz. Bu kesimler artık cılız tepki göstermekten başka bir şey yapmayan Müslüman toplulukları bırakıp ALLAH’ın dini İslam ve ALLAH ile savaşmaya cüret edebiliyorlar. Eğer Müslümanlar birlik halinde olsalar, ihtilaf içerisinde olmazsalar ve güçleri yerinde olsa idi, kim buna cüret edebilirdi? Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşan, düşmanlık ve saldırıda aşırı giden zavallılara Âl’i İmran Suresi 12. Ayetle seslenelim: “Kafirlere de ki! Siz mutlak yenileceksiniz ve toplanıp Cehenneme sürüleceksiniz...” Wesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
35 gün önce
133 gün önce
189 gün önce
252 gün önce
259 gün önce
469 gün önce
511 gün önce
574 gün önce
979 gün önce
1113 gün önce
1127 gün önce
1183 gün önce
1239 gün önce
1259 gün önce
1274 gün önce
1293 gün önce
1335 gün önce
1350 gün önce
1370 gün önce
1378 gün önce
1408 gün önce
1413 gün önce
1481 gün önce
1630 gün önce
1763 gün önce
1936 gün önce
1959 gün önce
1988 gün önce
2172 gün önce
2302 gün önce
2323 gün önce
2448 gün önce
2515 gün önce
2541 gün önce
2571 gün önce
2714 gün önce
2751 gün önce
2856 gün önce
2879 gün önce
3109 gün önce
3178 gün önce
3299 gün önce
3457 gün önce
3460 gün önce
3516 gün önce
3534 gün önce
3537 gün önce
3558 gün önce
3592 gün önce
3647 gün önce
3656 gün önce
3729 gün önce
3848 gün önce
3823 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=