Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

İhanetin adı: 28 Şubat! (2)

01 Mart 2016, 13:07 - Okunma: 3233

28 Şubat, on yıllarca süren İslami faaliyetlerin, İslami çalışmaların sonucunda bir yerlere gelmiş, toplumda bir konum elde etmiş dindarların tüm kazanımlarını kaba kuvvetle, baskıyla ve tehditle ellerinden alınma sürecidir. Bu süreç zarfında dindarlar adeta linç edilmek istenmiş, İslami yaşam tarzına savaş ilan edilmiş, Türkiye halkları 1940'lı milli şeflerin karanlık dönemlerine götürülmek istenmiştir. Süreçle birlikte dinden ve maneviyattan uzak, başıboş, içki ve uyuşturucu bataklığında boğulan, ahlaksız ve saygısız nesillerin çığ gibi artmasının yolu açıldı. Amerika, İsrail  ve Avrupa destekli ordu ve bürokrasi eliyle yürütülen bu süreç, Türkiye halkının dindarlaşmasının önüne geçmek, Türkiye'nin İslam'la kucaklaşmasını engellemek içindi.

Bu dava kasıtlı bir şekilde sulandırıldı ve derinlemesine bir soruşturma yapılmadı. Darbe davası sadece askerlerle sınırlı tutularak, iş dünyası, üniversite ve medya ayağına hiç dokunulmadı. Bu süreçten sadece asker değil, aynı zamanda darbeye manşetleri ve köşe yazarlarıyla destek veren medyanın, sermayesi ile destek veren 5’li çete ve TÜSİAD’ın, süreçte verdiği yüzlerce hukuksuz kararıyla yargı da sorumludur. Askeri sorumlular, medya, yargı ve sermaye ayağı ve batırılan bankaların hesabı sorulmadan darbeyle hesaplaşılamayacaktır.

Bir taraftan 28 Şubat darbesi sözde yargılanırken, diğer taraftan bu darbe sürecinde brifinglerle yargılattığı insanların halen tutuklu olmaları ciddi bir çelişki ve kandırmacanın boyutunu göstermesi açısından ciddiyetsiz ve trajikomik bir durumdur.

Okul ve kamu kurumlarından dini değerlerin tasfiyesinin hedeflendiğini 28 Şubat, İmam Hatip Liseleri, İlahiyat Fakülteleri, Kur'an Kursları, cami, dernek ve vakıflar üzerinde bir karabasan gibi çökme hareketi oldu. 28 Şubat Post Modern Darbesi; bir kısım generallerin ve onların güdümündeki beşli çeteyi oluşturan sendika ağaları, medya kartelleri, sermaye patronları ve despot bürokratların illegal olarak ülkemizin geleceğine ipotek koyma hareketidir. Bu ihanetin adı olan darbenin, ülkemiz tarihine kara bir leke olarak geçen darbelerden biri olarak anılacaktır. Mahşeri vicdanda mahkum edilen 28 Şubat’ın mağdur ettiği insanlarımıza gasp edilen hakları derhal iade edilmelidir.

28 Şubat darbesini planlayanlar, bu sürecin en az bin yıl süreceğini iddia etmişlerdi. 28 Şubat darbesi belki bin yıl sürmedi ama etkileri halen devam etmektedir. Çünkü o dönemde çıkarılan bazı yönetmelikler, yasalar ve anlayış kalıpları maalesef yürürlükte kalmaya devam etmektedir. Özellikle haksız yargılama ve cezaların tekrar gözden geçirilmesi ve adaletin bu konuda tesis edilmesi gerekiyor. Kanaatimizce zihniyet açısından 28 Şubat devam etmektedir. Çünkü 28 Şubat sahip olduğu zihniyeti mevcut sistemden alıyordu. Mevcut sistemin de en büyük dayanağı, vatandaşı değil devleti merkez alan mevcut anayasadır. 
Haklarını yemeyelim; Hükümet, 28 Şubat döneminde meslekten ihraç edilen ve görevden atılanların sigorta primlerinin karşılanması, göreve iade edilmeleri gibi, 10 bin kişiyi ilgilendiren bir düzenleme üzerinde çalışıyor. Ancak bu düzenleme mağduriyetleri gidermeyecek ve yaşanan zulümleri ortadan kaldırmayacaktır.

Devlet aklı ve kamuoyu, mahşeri vicdanda mahkum edilen 28 Şubat darbesiyle mutlaka yüzleşmelidir. 28 Şubat’ın mağdur ettiği  insanlarımıza derhal hakları iade edilmeli ve cezaevinde olanlar için bu haksız esarete derhal son verilmelidir.

Toplum mühendisliğine soyununlar ve halkı İslam'dan uzaklaştırmak isteyen zorba zalimler! bir kez daha mağlup oldunuz. Bin yıl dediğiniz darbe de tarihteki tüm zalim despotlar gibi lanetle anılıyor. Zalimler her zaman mağlup olmaya mahkumdurlar.

Tarihte Hiç bir zorba ceberrut iktidar İslamın nurunu söndüremedi ve sizlerde bu nuru kaldıramadınız. Mağlup oldunuz ve şeytanın ardından cehenneme sürükleneceksiniz. Selam olsun aziz İslamın yolunu sürdürenlere ve bu uğurda bedel ödemekten çekinmeyen iman ehline...

"...Siz mutlaka yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz..." -Al'i İmran Suresi: 12-

"...Ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler hoş görmese de Allah nurunu tamamlayacaktır." -Saff Suresi: 8-

Selam ve dua ile...

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
53 gün önce
109 gün önce
172 gün önce
179 gün önce
389 gün önce
431 gün önce
494 gün önce
899 gün önce
1033 gün önce
1047 gün önce
1103 gün önce
1159 gün önce
1179 gün önce
1194 gün önce
1213 gün önce
1255 gün önce
1270 gün önce
1290 gün önce
1298 gün önce
1328 gün önce
1334 gün önce
1401 gün önce
1550 gün önce
1683 gün önce
1856 gün önce
1879 gün önce
1908 gün önce
2092 gün önce
2222 gün önce
2243 gün önce
2368 gün önce
2435 gün önce
2461 gün önce
2492 gün önce
2634 gün önce
2671 gün önce
2776 gün önce
2799 gün önce
3029 gün önce
3098 gün önce
3219 gün önce
3377 gün önce
3380 gün önce
3436 gün önce
3454 gün önce
3457 gün önce
3478 gün önce
3512 gün önce
3567 gün önce
3576 gün önce
3649 gün önce
3768 gün önce
3743 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=