Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Kapatabiliyorsanız Kapatın da Görelim!

22 Aralık 2022, 09:18 - Okunma: 364

Son iki haftadır ülke gündemi akli dengesi yerinde olmayan birinin ifadeleri ile meşgul ediliyor. Bu olayı köpürten ve mecrasından çıkartarak algılarla 28 Şubatvari entrikalarla bu olayı işlemeye devam ediyorlar.

Kantarın topuzu öyle bir kaçtı ki; artık iş aileden çıktı, önce tarikat ve cemaatlere ardından aziz dinimiz İslam’a ve aziz Peygamberine (S.A.V.) yönelik iftira ve hakarette bulunmaya başladılar.

Şeytanın esiri olmuş öyle azgın bir toplulukla karşı karşıyayız ki, TV programlarında İsviçre’den alınan medeni kanunu sanki “kutsal bir sabite” imiş gibi savunuyorlar ve İslam’da evlenme şartlarından biri olan “akıl ve baliğ (reşid)” olma şartına şiddetle saldırıyorlar. Oysa savundukları medeni kanunda geçmişte 15 yaşına kadar evlenme izni vardı.

Şimdi bu olay daha aydınlanmadan sanki her şey sabitmiş gibi İslam’a ve Müslümanlara düşmanlık yapmaya ve her türlü kara propaganda unsurlarını kullanarak algı operasyonlarına başladılar. Hakikatte onlar için gerçek değil, algılar ve algılar ile toplumu yönlendirmek önemlidir. Bu utanmaz-arlanmaz İslam düşmanı kesimin İslam’a ve Müslümanlara yönelik günlerdir ekranlarda saldırıları bir yana, içimizdeki zavallı ezik kesimlerin tavrı ayrı bir dert olarak karşımıza çıkıyor.

Kendi ürettikleri yalanlar ve senaryolarla oluşturdukları baskı atmosferi sayesinde ördükleri  “korku duvarları” elbette yıkılacaktır. Televizyonlar ve gazete diye çıkardıkları paçavralarda İslam’a ve Müslümanlara yönelik iftira ve hakaretlere devam ediyorlar. Suç onlarda değil, ümmet olmayı beceremeyen bizlerdedir. Yoksa kim açıktan bu kadar küstahlık ve alçaklığa cüret edebilirdi? Bir CHP Milletvekili mecliste çıkıp bir kartona yazdığı cemaat ve tarikat isimlerini göstererek, iktidara gelince bunları kapacaklarını açıktan söyleyebiliyor. ALLAH (CC) size ve şeytanın diğer dostlarına hiçbir zaman güç ve fırsat vermesin inşallah. Kininizle geberin. Buna karşı çıkması gereken SP’li milletvekili, AGD ve SP’li yetkililer ise kökten karşı çıkacakları yerde AGD’nin ismi geçmiş diye karşı çıktılar. Adamlar İslam’a her türlü düşmanlık ve hakareti yapıyor, siz kendi derdinize düşmüşsünüz yazık…

CHP’li vekil dışında, sosyal medya başta olmak üzere CHP medyasında “Tarikatlar ve cemaatler kapatılsın” diye kampanya başlattılar. Bu yetmedi İslam düşmanı ajan-provokatör kesimler sahaya sürülerek, büyükşehirlerde sokaklarda gösteri yaptılar, yetmedi en son Kadıköy’de adeta miting yaptılar.

Şimdi her fırsatta İslam’a ve Müslümanlara saldıran azgın kesimlere sesleniyorum: Sizlerin ne kadar İslam ve millet düşmanı olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Elbette elinizden gelse ve gücünüz olsa sadece cemaat ve tarikatları değil, camileri ve Kur’an kurslarını da kapatacaksınız. Hud Suresi 121. Ayette buyrulduğu gibi; “Elinizden geleni ardınıza koymayın…” Kapatabiliyorsanız kapatın da görelim. 28 Şubat döneminde de öncesinde de selefleriniz kapatamadı siz mi kapatacaksınız? Haydi! Kapatın da görelim? Bekliyoruz.

Millete tek faydanız yok bari oturun oturduğunuz yerde. Tek faydanız bu kininizle gerçek yüzünüzü ortaya koymanızdır. Biz zaten sizleri ve arkanızdaki küresel emperyalistleri biliyoruz. Bu şekilde kendinizi ifşa etmeye devam edin.

“O inkârcı kâfirlere de ki, siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız…” -A’li İmran Suresi: 12-   

"...Zalimler, nasıl bir inkılapla devrileceklerini yakında öğrenecekler!" -Şu’arâ Suresi: 227-

“Allah’a ve Resûlune düşmanlık edenler, kendilerinden öncekilerin alçaltıldığı gibi alçaltılacaklardır. Oysa biz apaçık âyetler indirdik. Kâfirler için alçaltıcı bir azap vardır.” -Mücadele: 5-

Evet, Müslümanlar olarak bu arsız İslam düşmanı kesimlere hak ettikleri şekilde, korkmadan karşı çıkmalıyız. Bizler canımız ve tüm varlığımızla İslam’a ve İslam’ın şiarlarına saldırılara karşı set olmaya, küresel emperyalizm ve dünya siyonizminin planlarını Enbiyâ 18’de buyrulduğu gibi ALLAH’ın yardımı ile ortadan kaldırmaya devam edeceğiz. Wesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
73 gün önce
478 gün önce
612 gün önce
626 gün önce
682 gün önce
738 gün önce
773 gün önce
792 gün önce
834 gün önce
849 gün önce
1129 gün önce
1262 gün önce
1435 gün önce
1458 gün önce
1487 gün önce
1671 gün önce
1801 gün önce
1822 gün önce
1947 gün önce
2014 gün önce
2040 gün önce
2071 gün önce
2213 gün önce
2250 gün önce
2355 gün önce
2378 gün önce
2608 gün önce
2677 gün önce
2798 gün önce
2956 gün önce
2959 gün önce
3015 gün önce
3033 gün önce
3036 gün önce
3057 gün önce
3091 gün önce
3146 gün önce
3155 gün önce
3228 gün önce
3347 gün önce
3322 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=