Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Şimdi Değilse Ne Zaman?

23 Kasım 2023, 00:14 - Okunma: 322

7 Ekim’den beri işgalci terör şebekesinin Gazze’ye yönelik saldırılarında 45 günü geride bıraktık. Siyonist terör rejimi 7 Ekim’de nasıl bir darbe almışsa gözü dönmüşçesine sınır tanımadan vahşet ve soykırıma devam ediyor.

Dünyanın gözü önünde bu vahşet ve soykırım adım adım uygulanırken batılı devletler vahşete destek olurken BM ve İİT gibi kurumlar aciz ve çaresizce siyonistlerin durmasını bekliyor. DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus bile BM’de bu duruma isyan ederek, yaşanan vahşet ve insanlık dramı karşısında “BM’nin üyesi bir ülkeyi durduramıyorsa o halde BM niçin var?” diye sordu. Aynı şekilde İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), Arap Birliği ve 57 İslam ülkesi niçin var? diye sormamız lazım.

Geçen hafta da yazmıştım; İşgalci terör rejimi ara vermeden vahşet ve katliamlarına devam ederken, 57 İslam ülkesi yönetimi konuşmaktan ve kınamaktan öte bir şey yapmıyor. Sözde bazı İslam ülkesi yöneticileri de siyonistleri destekleyip HAMAS’ı kınamaktan geri durmuyorlar. Maalesef içimize sızmış ve kimliğini gizlemiş Şehid Seyyid Kutub’un deyimiyle “Esmer İngilizler” şimdi “israilliler” (desek daha doğru olacak) açıktan ve hiç utanmadan Gazze’de yaşanan soykırımı ve bebek katliamlarını görmezden gelip israili savunmaktan geri kalmıyorlar.

11 Kasım’da Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yapılan İİT zirvesinde alınan kararda, Türkiye, Endonezya, Nijerya, Ürdün, Mısır, Katar ve Suudi Arabistan’dan oluşan bir “Eylem Grubu” oluşturulmuştu. Vahşeti seyreden ve kendi elindeki gücü kullanmaktan aciz İİT ve üyesi ülke yönetimleri sözde Gazze’deki insanlık dramını durdurmak için bu hafta diplomatik temaslar için harekete geçiyor ve ilk ziyaretini Çin’e yapacak. İİT üyeleri! 13 binden fazla sivil hayatını kaybettikten sonra yapa yapa bu mu çözüm olarak aklınıza geldi? Peki, çözüm bu ise neden 45 gün beklediniz? Bunu yapacağınıza güçlerinizi birleştirip vahşeti durdursanız ya? En azından işgalcilerle ticari ve diplomatik ilişkilerinizi kesip israili ablukaya alarak onu hareket edemez noktaya getirebilirdiniz ancak sadece seyredip halklarınızı ve ümmeti oyalıyorsunuz?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan geçen hafta El Cezire’ye verdiği röportajda, “…Gazze'de şu anda güç kullanımına dayalı bir kuşatma var.​ Şimdi kuşatmayı kırmak için diplomatik yollara başvuruyoruz, bu yollar işe yaramazsa başka yollar da var." dedi. Bakan Fidan’ın söylediği “başka yolların” israili durduracak adımlar olmasını temenni ediyoruz. Siyonistler ancak güçten anlar ve karşılarında caydırıcı bir güç görmezlerse kesinlikle geri adım atmayacaklar.

Allah’tan Kassam Tugayları ve direniş grupları var da siyonistlere geçit vermiyor ve onlara anladıkları dilden en iyi cevabı veriyorlar. Yemen’deki Husileri de tebrik ederim. Yokluk içinde işgalcilere darbe vurdular. Yoksa uluslararası kurumlar ve İslam ülkeleri yönetimlerine kalsaydı ne Gazze ne de Gazze halkı diye bir şey kalmıştı.

Gazze’de yaşanan vahşet batı ülkeleri ve sözde “Batı değerleri” diye batıya tapanların hepsinin maskesini düşürdü. “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları” gününde bebek ve çocuk katliamına arka çıkmaya devam ediyorlar. Batı ülkelerinin insanlığa ihaneti ve İslam ülkelerinin gaflet ve acizliğine rağmen toplumlar, yaşanan vahşet karşısında uyandı ve özellikle batı ülkelerinde İslam ülkelerine nazaran çok daha duyarlı ve aktif bir şekilde gösteriler devam ediyor. Halklar uyandı ve yönetimlerine başkaldırıyorlar. Diğer taraftan da dünya çapında hem Filistin’e hem de İslam’a yöneliş başladı. Halkların bu samimi nümayişi küresel zulüm düzenini yerle bir edecektir inşallah. Yine Gazze'deki soykırıma karşı çoğu batı ülkelerinden gelen ülkemizden de katılımın olacağı bin civarında sivil tekne Gazze kıyısına giderek israile 'dur' diyecek.

Son olarak İslam ülkeleri yöneticilerine tekrar seslenelim! Sapkın siyonistlerin vahşetini durdurmak için ne zaman aktif olarak harekete geçeceksiniz? 75 Yıldır bu zulme seyirci kalmanız yetmedi mi? Daha kaç bebek, çocuk, kadının ölmesini bekleyeceksiniz? Şimdi değilse ne zaman? Neyi bekliyorsunuz? Ülkenizin işgalini mi?

Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
19 gün önce
236 gün önce
278 gün önce
341 gün önce
747 gün önce
880 gün önce
894 gün önce
950 gün önce
1006 gün önce
1027 gün önce
1041 gün önce
1061 gün önce
1103 gün önce
1118 gün önce
1138 gün önce
1145 gün önce
1176 gün önce
1181 gün önce
1249 gün önce
1397 gün önce
1531 gün önce
1703 gün önce
1726 gün önce
1755 gün önce
1940 gün önce
2069 gün önce
2091 gün önce
2215 gün önce
2282 gün önce
2308 gün önce
2339 gün önce
2481 gün önce
2518 gün önce
2623 gün önce
2646 gün önce
2876 gün önce
2946 gün önce
3067 gün önce
3225 gün önce
3227 gün önce
3284 gün önce
3302 gün önce
3305 gün önce
3326 gün önce
3360 gün önce
3415 gün önce
3424 gün önce
3497 gün önce
3615 gün önce
3590 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=