Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Siyonistler var oldukça dünyada terör bitmez!

28 Aralık 2023, 01:22 - Okunma: 497

7 Ekim’den bu yana devam eden siyonist işgal vahşeti her gün yeni bir boyut kazanıyor. Şehid sayısının her dakika arttığı katliam ve soykırımın yaşandığı Gazze Şeridinde dünya ülkeleri, Müslüman ülke liderleri ve uluslararası kuruluşlar etkili bir adım atmaktan uzak tavırlarını devam ettiriyorlar.

Gazze’de mücahidler, siyonist terör şebekesi ve destekçisi ABD ve Avrupa ülkelerine karşı destan yazıyor. Tabi israil terör örgütü (İTÖ) gerçek kayıplarını görüntülere rağmen hem kendi kamuoyundan hem de dünya kamuoyundan gizliyor. El altından da ABD üzerinden bölge ülkelerine telkinde bulunarak “ateşkes” arayışına giriyor. Şunu hiçbir zaman unutmayalım! Siyonist terör çetesi İTÖ ve yardakçıları zor durumda olmadıkları sürece “barış görüşmesi” ve “ateşkes” teklifinde dolaylı veya direk bulunmaz. Eğer Müslümanları mağlup edecek gücü ve imkânı varsa hiçbir zaman dünya kamuoyunun tepkisini dinlemez ve sınırsız vahşet gerçekleştirir. Ama ne zaman kuyruğu sıkışırsa o zaman geri çekilme ve savaşı durdurmanın yollarını arar. 2006’da Hizbullah’a karşı mağlup olduğu savaşta da böyle oldu. Bugün de direniş cephesine karşı bir varlık gösteremeyip sivil hedefleri vurmaktan öteye geçemiyor.

İTÖ bir taraftan bunu yaparken diğer taraftan Gazze’ye destek veren ülkelere karşı ABD ile birlikte el altından kirli ve örtülü bir savaş yürütüyor. Ne zaman ki, dünya siyonizmi ve küresel emperyalist hegemonyaya karşı duran bir ülke yönetimi olursa onu çeşitli şekillerde hedef alıyorlar. Ya ülke içinde devşirdikleri “etki ajanlarını” kullanarak muhalefet bloku oluşturarak yolundan döndürmeye çalışırlar, olmadı ise kendi kontrollerinde olan “terör örgütleri”ni kullanarak silahlı saldırılar tertip ederler. Olmadı askeri darbe ve işgallere kadar işi götürüp o ülkeyi kendi çizgilerine çekerler ve buna da “Demokrasi” derler. Yıllardır başta İslam coğrafyası olmak üzere farklı coğrafyalarda uyguladıkları strateji budur.

Şimdi ülkemizde geçtiğimiz hafta sonu bir gün arayla Kuzey Irak’ta askere yönelik saldırılar da bu planın bir parçasıdır. Türkiye’ye verilen mesaj şudur: “Gazze’yi desteklemekten ve bize karşı cephe almaktan vazgeç.” Ülkeyi yönetenler bu mesajı almış mı bilemem? Ama hâlâ bataklıkla değil, sivrisinekle uğraşmaya devam ediyorlar. Sadece Türkiye’de değil, siyonist İTÖ’nün sapkın ideoloji ve hedefi olan “arz-ı mev’ud” topraklarında “terör” ve kaos temelli planlara devam edecekler. Yıllardır ABD, Suriye’nin kuzeyine silah yığıp kullanışlı kara gücü olarak beslediği örgütleri eğitmiyor mu? Önceki hafta ABD-PKK/YPG ortak tatbikat yapmadı mı? Şimdi durum bu kadar açıkken ABD ve siyonist israil’i görmeden strateji belirlemek ne kadar doğru? Kuklacıları bırakıp kuklalarla ve maşalarla, bataklık yerine sineklerle uğraşmak sorunu çözmez. Zaten siyonist-evangelist ittifak da tam olarak bunu istiyor. Ülkeyi yönetenler bu gerçeği bildikleri halde neden korkuyorlar? Bu gerçeği neden dillendirmiyorlar? Yeryüzünde ABD ve siyonistlerin silahı olmadan hiçbir “terör örgütü”nün yaşaması mümkün değildir. Durum bu kadar net iken hâlâ nasıl büyük şeytan ABD ve NATO’da olan İngiltere, Almanya, Fransa ve diğer ülkelere “müttefik” diyebiliyorlar. Bunlar müttefik değil, en büyük düşmandırlar.

Asıl mesele büyük resme baktığımızda: Başta “arz-ı mev’ud” sapkın projesi olmak üzere dünyanın neresinde terör, kargaşa, darbe, kaos ve iç karışıklık varsa bunun arkasında insanlık düşmanı siyonistler, ABD ve destekçileri ile küresel projeleri var. İsrail terör devleti ve ABD var oldukça ne coğrafyamızda ne de dünyanın hiçbir yerinde terör ve kargaşa bit-meye-cek-tir.

Başta ülke yöneticilerimiz olmak üzere İslam ülkeleri ve mazlum halklar bunun bilincinde olarak bir araya gelmeli ve ortak strateji belirleyerek küresel terör baronlarının oyunlarını başlarına geçirmelidir. Aksi halde uzun yıllar boyu bu filmleri izlemeye devam edeceğiz. Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
75 gün önce
103 gün önce
145 gün önce
243 gün önce
299 gün önce
362 gün önce
369 gün önce
579 gün önce
621 gün önce
684 gün önce
1089 gün önce
1223 gün önce
1237 gün önce
1293 gün önce
1349 gün önce
1369 gün önce
1384 gün önce
1403 gün önce
1445 gün önce
1460 gün önce
1480 gün önce
1488 gün önce
1518 gün önce
1523 gün önce
1591 gün önce
1740 gün önce
1873 gün önce
2046 gün önce
2069 gün önce
2098 gün önce
2282 gün önce
2412 gün önce
2433 gün önce
2558 gün önce
2625 gün önce
2651 gün önce
2682 gün önce
2824 gün önce
2861 gün önce
2966 gün önce
2989 gün önce
3219 gün önce
3288 gün önce
3409 gün önce
3567 gün önce
3570 gün önce
3626 gün önce
3644 gün önce
3647 gün önce
3668 gün önce
3702 gün önce
3757 gün önce
3766 gün önce
3839 gün önce
3958 gün önce
3933 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=