Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Domuzdan post, Avrupa’dan dost olmaz!

14 Mart 2017, 21:43 - Okunma: 2897

Maide 51: “Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar…”

El Bakara 120: “Sen onların milletlerine (dinlerine) tabi olmadıkça ne Yahudiler, ne de Hıristiyanlar senden asla hoşnud ve razı olmayacaklar…”

 

16 Nisan referandum sürecinde Avrupa’nın Türkiye’ye takındığı düşmanca tavır sonrası Avrupa sorgulanmaya başlandı.

Bizim açımızdan baktığımızda; Avrupa’nın bu tavrına hiç şaşırmadık. Çünkü biz, Avrupa’nın ne olduğunu zaten inancımızdan ve tarihimizden biliyoruz.

Tarihi gerçekler ortadayken 300 yüzyıldır Avrupa hayranlığını pompalayan ve halkı Avrupa’ya “meftun” hale getirmeye çalışan “etki ajanları” şimdi ne yapacaklarını bilmiyor halde.

 

Bazı zevatta sözde Hollanda ve Almanya’nın yaptığı düşmanca ve barbar hareketlerini eleştirdiklerinde “Avrupa değerleri” ve tarihine atıf yapmaları tam bir aşağılık kompleksinin yansımasıdır.

 

Avrupa’nın tarihinde hangi müsbet değer var da bize örnek olacak? Onların tarihleri sömürge ve zulüm tarihidir. Bu zulüm ve sömürgelerini sağlamlaştırmak için “demokrasi” balonuyla İslam coğrafyasında kendilerine “domuz zihniyetli” gönüllü köleler bularak sömürgelerini sürdürdüler.

 

Üç yüzyıldır vahşi batının sömürgeci yüzünü sözde demokrasi, insan hakları gibi sloganlarla maskeleyip dünyayı kandırmaya devam ettiler.

Demokrasi, batının düzenini ve emperyal çıkarlarını korumak için çıkarılmış bir oyundur. Ne zaman bir ülke de batının çıkarlarına aykırı bir sonuç çıkarsa hemen bir şekilde olaya müdahale ederek, kendilerinin çıkardığı helvadan yapılan demokrasi putunu yediklerini gördük.

 

Ayetlerde ALLAH’u Teala bizi açık açık uyarmışken biz kalkıp batılılaşma, çağdaşlaşma yalanlarının peşine takılırsak bir gün bu şekilde gerçeklerle yüz yüze geliriz.

 

Avrupa hiçbir zaman bize dost olmadı, bundan sonrada olmayacak. Suçu Erdoğan’a atarak, “bize dost bırakmadı” diyen aptallar; Erdoğan olmadan önce de Avrupa devamlı bize düşmandı ve düşmanlıkta sınır tanımıyorlar.

Bizler Müslüman olarak onlardan alacağımız bir erdem ve fazilet yoktur. Onların bütün yaptıkları vahşi medeniyetlerinin ayakta kalmasını temin içindir. Bunun için binlerce, hatta milyonlarca insanın ölmesinin onlar açısından hiç bir önemi yoktur. Onların tek derdi kendi hegemonyalarını devam etmesidir. Bunun için Müslümanların şuurlanıp güçlenmesini hiç istemediler istemeyeceklerdir.

 

Şimdi durum bu kadar net iken, hala Avrupalı, ABD’li dostlarımız diyen zavallılar; Avrupa’nın değerleri diye halklarımızı kandırmaya devam ediyorlar. Onların sömürge, işgal ve zulümden başka bir değerleri ve tarihleri yoktur. Tarihleri sömürge ve zulüm tarihi olduğu gibi, hiçbir zaman kendileri dışında kimseye dost nazarıyla bakmazlar.

 

Bizler Peygamberimizin “Küfür tek millettir” hadisine ve ayetlerdeki uyarıları dikkate alsaydık, bu şekilde bir travma yaşamayacaktık. İslam’ın güçlü olma ihtimali olan her yerde bunlar etki ajanları ve kuklaları eliyle İslam’ın ve Müslümanların başına oyun ve planlar kurmaya devam ederek kaos yaratıyorlar.

Bunlar hiçbir zaman bize dost olamayacakları gibi, bizden memnunda olmazlar. Onların bizden memnun olmasını beklemek beyhude bir çabadır. Onlar memnun değil diye kendi yöneticilerimizi eleştirmek yerine onların bize, dinimize ve tarihimize olan düşmanlığını sorgulayalım…

Unutmayalım ki, tarih boyunca dininize, halkınıza düşman olanlar size dost olmazlar…

Yazımızı bilge kral Aliya İzzetbegoviç’in bir sözüyle tamamlayalım:

“Bunu hiç unutma evlat! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır.”

Selam ve dua ile…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
78 gün önce
106 gün önce
148 gün önce
246 gün önce
302 gün önce
365 gün önce
372 gün önce
582 gün önce
624 gün önce
687 gün önce
1092 gün önce
1226 gün önce
1240 gün önce
1296 gün önce
1352 gün önce
1372 gün önce
1387 gün önce
1406 gün önce
1448 gün önce
1463 gün önce
1483 gün önce
1491 gün önce
1521 gün önce
1526 gün önce
1594 gün önce
1743 gün önce
1876 gün önce
2049 gün önce
2072 gün önce
2101 gün önce
2285 gün önce
2415 gün önce
2436 gün önce
2561 gün önce
2628 gün önce
2654 gün önce
2685 gün önce
2827 gün önce
2864 gün önce
2969 gün önce
2992 gün önce
3222 gün önce
3291 gün önce
3412 gün önce
3570 gün önce
3573 gün önce
3629 gün önce
3647 gün önce
3650 gün önce
3671 gün önce
3705 gün önce
3760 gün önce
3769 gün önce
3842 gün önce
3961 gün önce
3936 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=