Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

“Alkış Soykırımı”

01 Ağustos 2024, 02:33 - Okunma: 386

Terör rejimi Gazze Şeridinde 7 Ekim’den bu yana insanlık tarihinde görülmemiş vahşet, kıyım, katliam ve soykırım işlemeye ve her gün her dakika katliamlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

İTÖ (israil terör örgütü) bu katliam ve vahşetlere başta ABD olmak üzere batılı emperyalist devletlerin sınırsız desteği, yardımı ve arka çıkmasıyla fütursuz bir şekilde ve dünyanın gözünün içine sokarcasına yapıyor. Bu katliamlar ve soykırımdan başta ABD ve İngiltere olmak üzere emperyalist batı ülkeleri yönetimleri birinci derecede sorumludurlar ve er geç bu insanlık ve savaş suçlarının hesabını vereceklerdir.

Aylardır sivillere yönelik işlenen her türlü alçakça vahşi saldırılar geçen hafta itibariyle yeni bir safhaya girdi. ABD Kongresi’nde sözde ‘onur konuğu’ olarak bebek katili soykırım suçlusu Netanyahu konuşturuldu. Ayakta karşılanan ve her 40 saniyede bir ayakta alkışlanan baş katile gösterilen bu tavır katliamın baş sorumlusunun ABD olduğunu tescilledi. Bebeklerin, çocukların ve sivillerin katili, soykırım suçlusu azılı bir suçlu derdest edilmesi gerekirken “onur konuğu” olarak davet edilip ayakta alkışlanıyor. Bu tavır insanlıkla alay etmektir. Bu tavır suçluya sahip çıkıp onu ödüllendirmektir. Kendi sözde ülkesinde bile eleştirilen, insanlıktan nasipsiz bir barbar katili 70’den fazla defa alkışlamak nasıl bir ruh halidir? Kendi savaş kabinesinde bile bu kadar rahat konuşamayan, yalan ve hakarette bulunmayan bir aşağılık mahluka sahip çıkıp onore edilmesi sadece “utanç” kelimesi ile tarif edilebilecek bir durum değildir. İnsanlıktan çıkmış bir topluluk dünyanın başına daha ne belalar getirecek acaba?

Başkatil destekçilerinin yanında öylesine bir ruh haline girdi ki; atmadık yalan, etmedik hakaret bırakmadı. Yapay zeka ile “yalan” yükleseniz bu kadar yalan atamaz. Ama bu aşağılık sefil mahluk attığı yalanlar bir yana, soykırıma karşı çıkan ve gösteri yapan ABD vatandaşlarına da etmedik hakaret bırakmadı. Kendi halkına yapılan hakaretleri bile bu yalaka takım ayakta alkışladı. Ey insanlıktan çıkmış nasipsizler! ALLAH (CC) sizleri de bu katil sürüsü siyonistlerle birlikte helak edecek inşallah.

ABD kongresinde yaşanan ‘Alkış Tiyatrosu’na tepki gösterenler yaşananları ABD’nin “Utanç Günü” olarak nitelendirdiler. ABD ve batının tarihi utanç tarihidir, sömürge tarihidir, katliamlar tarihidir, zulüm tarihidir. İnsanlık adına utanç kelimesinin bile yetersiz kaldığı katliamlar ve soykırımlar ile doludur. Gazze’de yaşananlar ne ilktir ne de son olacaktır.

ABD, sömürgenin anası İngiltere ve diğer batılı emperyalist ülkeler insanlık düşmanı ve tarihleri hep katliamlarla doludur. Hiçbir zaman insanlık yararına olacak bir icraatları olmamıştır. Merhum bilge kral Aliya’nın deyimiyle: “Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı, devam edegelen sömürgeciliği; döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur…"

ABD Kongresi'nde yaşanan bu rezilliğin yıllardır aynı rezillik olduğunu Malcolm X, yıllar önce yaptığı bir konuşmada anlatmış:

“Kurbana saldırdılar, sonra kurbana saldıran suçlu, kurbanı kendisine saldırmakla suçladı. İşte bu Amerikan adaleti! İşte Amerikan demokrasisi!
Amerika demokrasisi ikiyüzlülüktür…

Demokrasi ikiyüzlülüktür! Eğer demokrasi özgürlükse, neden bizim insanlarımız özgür değil?
Eğer demokrasi adaletse, neden biz adalete sahip değiliz?
Eğer demokrasi eşitlik ise, neden biz eşitliğe sahip değiliz?”

Merhum Malcom X, ABD ve emperyalistlerin insanlığın kanının emen politikalarını ve uyduruk ilke ve değerlerini ne güzel özetlemiş. 

Yaşanan bu “Alkış tiyatrosu” rezaleti dünyada yeni bir uyanışa ve silkinişe vesile olacaktır. Emperyalist zalimler savaşı yayma planları yapa durusun yakında Gazzeli masumların mazlumiyeti ve pak kanlarıyla devrileceklerini göreceklerdir. Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
50 gün önce
120 gün önce
218 gün önce
274 gün önce
337 gün önce
344 gün önce
554 gün önce
596 gün önce
659 gün önce
1064 gün önce
1198 gün önce
1212 gün önce
1268 gün önce
1324 gün önce
1344 gün önce
1359 gün önce
1378 gün önce
1420 gün önce
1436 gün önce
1456 gün önce
1463 gün önce
1494 gün önce
1499 gün önce
1566 gün önce
1715 gün önce
1848 gün önce
2021 gün önce
2044 gün önce
2073 gün önce
2258 gün önce
2387 gün önce
2409 gün önce
2533 gün önce
2600 gün önce
2626 gün önce
2657 gün önce
2799 gün önce
2836 gün önce
2941 gün önce
2964 gün önce
3194 gün önce
3263 gün önce
3384 gün önce
3543 gün önce
3545 gün önce
3601 gün önce
3620 gün önce
3623 gün önce
3643 gün önce
3678 gün önce
3733 gün önce
3742 gün önce
3815 gün önce
3933 gün önce
3908 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=