Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

“Alkış Soykırımı”

01 Ağustos 2024, 02:33 - Okunma: 388

Terör rejimi Gazze Şeridinde 7 Ekim’den bu yana insanlık tarihinde görülmemiş vahşet, kıyım, katliam ve soykırım işlemeye ve her gün her dakika katliamlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

İTÖ (israil terör örgütü) bu katliam ve vahşetlere başta ABD olmak üzere batılı emperyalist devletlerin sınırsız desteği, yardımı ve arka çıkmasıyla fütursuz bir şekilde ve dünyanın gözünün içine sokarcasına yapıyor. Bu katliamlar ve soykırımdan başta ABD ve İngiltere olmak üzere emperyalist batı ülkeleri yönetimleri birinci derecede sorumludurlar ve er geç bu insanlık ve savaş suçlarının hesabını vereceklerdir.

Aylardır sivillere yönelik işlenen her türlü alçakça vahşi saldırılar geçen hafta itibariyle yeni bir safhaya girdi. ABD Kongresi’nde sözde ‘onur konuğu’ olarak bebek katili soykırım suçlusu Netanyahu konuşturuldu. Ayakta karşılanan ve her 40 saniyede bir ayakta alkışlanan baş katile gösterilen bu tavır katliamın baş sorumlusunun ABD olduğunu tescilledi. Bebeklerin, çocukların ve sivillerin katili, soykırım suçlusu azılı bir suçlu derdest edilmesi gerekirken “onur konuğu” olarak davet edilip ayakta alkışlanıyor. Bu tavır insanlıkla alay etmektir. Bu tavır suçluya sahip çıkıp onu ödüllendirmektir. Kendi sözde ülkesinde bile eleştirilen, insanlıktan nasipsiz bir barbar katili 70’den fazla defa alkışlamak nasıl bir ruh halidir? Kendi savaş kabinesinde bile bu kadar rahat konuşamayan, yalan ve hakarette bulunmayan bir aşağılık mahluka sahip çıkıp onore edilmesi sadece “utanç” kelimesi ile tarif edilebilecek bir durum değildir. İnsanlıktan çıkmış bir topluluk dünyanın başına daha ne belalar getirecek acaba?

Başkatil destekçilerinin yanında öylesine bir ruh haline girdi ki; atmadık yalan, etmedik hakaret bırakmadı. Yapay zeka ile “yalan” yükleseniz bu kadar yalan atamaz. Ama bu aşağılık sefil mahluk attığı yalanlar bir yana, soykırıma karşı çıkan ve gösteri yapan ABD vatandaşlarına da etmedik hakaret bırakmadı. Kendi halkına yapılan hakaretleri bile bu yalaka takım ayakta alkışladı. Ey insanlıktan çıkmış nasipsizler! ALLAH (CC) sizleri de bu katil sürüsü siyonistlerle birlikte helak edecek inşallah.

ABD kongresinde yaşanan ‘Alkış Tiyatrosu’na tepki gösterenler yaşananları ABD’nin “Utanç Günü” olarak nitelendirdiler. ABD ve batının tarihi utanç tarihidir, sömürge tarihidir, katliamlar tarihidir, zulüm tarihidir. İnsanlık adına utanç kelimesinin bile yetersiz kaldığı katliamlar ve soykırımlar ile doludur. Gazze’de yaşananlar ne ilktir ne de son olacaktır.

ABD, sömürgenin anası İngiltere ve diğer batılı emperyalist ülkeler insanlık düşmanı ve tarihleri hep katliamlarla doludur. Hiçbir zaman insanlık yararına olacak bir icraatları olmamıştır. Merhum bilge kral Aliya’nın deyimiyle: “Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı, devam edegelen sömürgeciliği; döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur…"

ABD Kongresi'nde yaşanan bu rezilliğin yıllardır aynı rezillik olduğunu Malcolm X, yıllar önce yaptığı bir konuşmada anlatmış:

“Kurbana saldırdılar, sonra kurbana saldıran suçlu, kurbanı kendisine saldırmakla suçladı. İşte bu Amerikan adaleti! İşte Amerikan demokrasisi!
Amerika demokrasisi ikiyüzlülüktür…

Demokrasi ikiyüzlülüktür! Eğer demokrasi özgürlükse, neden bizim insanlarımız özgür değil?
Eğer demokrasi adaletse, neden biz adalete sahip değiliz?
Eğer demokrasi eşitlik ise, neden biz eşitliğe sahip değiliz?”

Merhum Malcom X, ABD ve emperyalistlerin insanlığın kanının emen politikalarını ve uyduruk ilke ve değerlerini ne güzel özetlemiş. 

Yaşanan bu “Alkış tiyatrosu” rezaleti dünyada yeni bir uyanışa ve silkinişe vesile olacaktır. Emperyalist zalimler savaşı yayma planları yapa durusun yakında Gazzeli masumların mazlumiyeti ve pak kanlarıyla devrileceklerini göreceklerdir. Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
51 gün önce
121 gün önce
219 gün önce
275 gün önce
338 gün önce
345 gün önce
555 gün önce
597 gün önce
660 gün önce
1065 gün önce
1199 gün önce
1213 gün önce
1269 gün önce
1325 gün önce
1345 gün önce
1360 gün önce
1379 gün önce
1422 gün önce
1437 gün önce
1457 gün önce
1464 gün önce
1495 gün önce
1500 gün önce
1568 gün önce
1716 gün önce
1849 gün önce
2022 gün önce
2045 gün önce
2074 gün önce
2259 gün önce
2388 gün önce
2410 gün önce
2534 gün önce
2601 gün önce
2627 gün önce
2658 gün önce
2800 gün önce
2837 gün önce
2942 gün önce
2965 gün önce
3195 gün önce
3264 gün önce
3385 gün önce
3544 gün önce
3546 gün önce
3603 gün önce
3621 gün önce
3624 gün önce
3645 gün önce
3679 gün önce
3734 gün önce
3743 gün önce
3816 gün önce
3934 gün önce
3909 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=